BERBEC

Primiţi sfaturi pentru a scăpa de problemele conjugale,însă sunteţi prea suspicioase pentru a le şi pune în practică. Vorbiţi foarte mult,dar numai aşa veţi reuşi să cuceriţi noi protectori care să vă asigure şanse numeroase de reuşită financiară.

TAUR

Nici relaţiile de cuplu şi nici cele colegiale nu vă asigură liniştea dorită,mai ales că de la serviciu nu vă mai aşteptaţi la nimic bun. Nu vă puteţi abţine de la a face observaţii acide la adresa celor caracterizaţi de dezorganizare. Energice şi impunătoare,luaţi decizii în locul tuturor colegilor.

GEMENI

Nu vă interesează părerile colegilor,ci mai degrabă cum să rezolvaţi noile probleme care apar în locuinţa dv. Vă diversificaţi cu succes activitatea profesională. Starea conflictuală dintre dv. şi parteneri atinge apogeul. Nu sunt excluse crize maxime de personalitate şi reacţii imprevizibile.

RAC

Chiar dacă faceţi cu plăcere cea mai mare parte din drumuri,colegii şi persoana iubită nu sunt mulţumiţi. Banii sunt mai puţini şi vă gândiţi la o schimbare de job. Cu toate că aparent sunteţi atente la activităţile profesionale curente,evadaţi adesea mintal,plănuind concedii în locaţii exotice.

LEU

Nimeni nu vă mai judecă pentru tendinţa de a face continuu economii,mai ales dacă le explicaţi situaţia. Sunt excluse,măcar pentru o parte dintre native,călătoriile lungi,mai ales că vă ocupaţi tot timpul cu reorganizarea profesională şi cu renovarea locuinţei.

FECIOARĂ

Relaţiile cu persoana iubită sunt schimbătoare,adesea explozive,iar stresul nu vă mai părăseşte. Unele înfloresc din punct de vedere financiar,iar altele sărăcesc. Dornice să-şi recapete independenţa ori chiar să ia decizii în locul persoanei iubite,vor să se elibereze de sub o tutelă supărătoare.

BALANŢĂ

Când este vorba de izbucnirea unor conflicte personale,uitaţi de diplomaţie. Banii de la începutul intervalului sunt insuficienţi. Persoana iubită şi o parte dintre partenerii dv. vor să vă convingă să faceţi o mică deplasare recreativă. Colegii vă invidiază şi vă bârfesc implicarea profesională.

SCORPION

Extrem de energice,reuşesc să se impună,în orice ocazii,prin inteligenţa şi strategia excepţionale. Muncesc foarte mult,cu deosebită plăcere şi rezultate care depăşesc media. Sunt răsplătite regeşte,numai că au senzaţia că alţii primesc mai mult ori ele au de făcut plăţi multiple. Îşi fac noi prieteni,de care se lasă protejate şi îndrumate. Nativele care au copii sunt nemulţumite de excentricitatea acestora ori de incapacitatea de a le urma sfaturile. Toate vor renunţa la călătoriile lungi,în favoarea unor deplasări scurte,dar avantajoase. Celibatarele devin foarte pretenţioase şi fac planuri minuţioase. Sunt avantajate în mod deosebit toate nativele care studiază. Weekendul le este pus tuturor în pericol de activităţile profesionale.

SĂGETĂTOR

Veţi recupera aproape toţi banii care vi se datorează,însă nu mai aveţi timp pentru persoana iubită,din cauza numeroaselor drumuri pe care nu aveţi cum să le amânaţi. Lipsite de înţelegere pentru persoana iubită,refuzaţi să vă implicaţi în problemele altora şi vă cereţi dreptul la relaxare.

CAPRICORN

Intrigile celor din anturaj se manifestă în diverse domenii şi e bine să nu vă implicaţi în procese,deoarece încă nu aveţi sorţi de izbândă. În cea mai mare parte a reacţiilor sunteţi raţionale,dar faceţi numeroase excese care vă afectează sănătatea. Tinerele au aventuri amoroase discrete.

VĂRSĂTOR

Amabile şi expansive,doriţi să faceţi schimbări profesionale,însă până şi familia vă sfătuieşte să vă temperaţi elanurile revoluţionare. Redresarea financiară întârzie să apară,dar sunteţi susţinute nu numai de amici,ci şi de şefii direcţi. Vor apărea noi posibilităţi de afirmare profesională.

PEŞTI

Unora li se oferă ocazia să facă drumuri lungi peste hotare. Altele au idei originale care frizează geniul şi le aduc recunoaşterea posibilităţilor. Aveţi o situaţie financiară excelentă,dar şi multe datorii faţă de prieteni. Persoana iubită vă inspiră şi vă iartă accesele de excentricitate comportamentală.