Care sunt previziunile astrologice pentru fiecare zodie în parte, află mai jos:
 
HOROSCOP BERBEC - Berbecii au scrupule, sunt foarte meticulosi şi acordă o atenţie specială la felul în care comunică. Pot avea parte de o experienţă a cărei reacţie ar fi bine să fie ambalată cu tact şi diplomaţie.  O nouă etapă poate începe în viaţa lor.
 
HOROSCOP TAUR - Taurii au parte de multă muncă şi îţi dedică toată energía şi atenţia asupra acestui aspect. Cu siguranţă au un proiect important în responsabilitatea lor. Miercuri, joi şi vineri au idei creative, idei inovative.  Se gândesc si în weekend la treabă.
 
HOROSCOP GEMENI - Gemenii pendulează între familie, axare pe propria persoană, sănătatea şi distracţie, prieteni şi exprienţe inedite. Gemenii se pot bucura de energia lor şi pot găsi un hobby, o pasiune în muncă, ceva care îi pasionează la modul real.  
 
HOROSCOP RAC - Racii au parte de o săptămână tensionată şi poate din aeastă cauză pot deveni foarte sensibili. Debutul săpămânii îi poate face un pic prea sensibili şi îi poate determina să analizeze lucrurile prea în amănunt. Totul e exagerat. Sunt usor de jignit de rănit şi meteosensibili.
 
HOROSCOP LEU - Leii au o săpătâmă bună în care se simt într-o formă de zile mari. Au energie şi se mobiliează foarte bine pentru a-şi îndeplini obiectivele. Leii pot face bani din alte surse decât cele standard. Pot intreprinde o călătorie care să le lărgească orizonturile.
 
HOROSCOP FECIOARĂ -Feciorele sunt dezamăgite luni şi acest necaz poate veni de la cineva apropiat, un prieten sau cineva din familie. Au parte de provocări la muncă şi reuşesc să facă faţă cu brio. De altfel, reuşesc să facă şi bani.
 
HOROSCOP BALANŢĂ - Balanţele au un conflict la început de săptămână. Balanţele ştiu de ce şi cui. Miercuri şi joi pot explica ce nu s-a înţeles luni.E loc de distracţie şi idei creative pe tot parcrusul săptămânii. când se vor face remarcaţi de ceilalţi.
 
HOROSCOP SCORPION - Scorpionii au luni o lipsă de orizont şi nu sunt siguri că îşi ating obiectivul. Îţi revin imediat după în celelalte zile. Reuşesc să aibă succes, iar sămbătă ies dintr-o fundătură şi se relansează.
 
HOROSCOP SĂGETĂTOR  - Săgetătorii fie au problema financiară sau de dispoziţie, aşa că nu le cereţi bani săgetătorilor că vor refuza categoric Au parte de o autoritate profesională ridicată şi sunt apreciaţi la locul de muncă, aşa că nu au voie să fie lenşi. O iubire poate veni pe parcrusul săprămânii.  
 
HOROSCOP CAPRICORN - Capricornii au tensiuni în relaţie sau la locul de muncă. Pot regla lucurile pe amble planuri în această săptămână. Au zile fabuloase mai ales în relaţia cu autorităţile şi le este recunoscută calitatea profesională. Pot accede la o funcţie înaltă.
 
Citeşte continuarea articolului, aici!