Să fii într-o piesă în care poţi avea oportunitatea să cânţi, să dansezi sau să îţi pui în valoare talentele sună încântător pentru orice actor, iar Broadway-ul este locul în care actorii pot face acest lucru. Datorită teatrului, aceşti actori s-au făcut cunoscuţi, s-au dezvoltat şi, în final, au ajuns să joace în marile producţii de pe TV. Broadway-ul ne-a oferit şi a şcolit actori importanţi, precum: Meryl Streep sau John Travolta.

Meryl Streep

Considerată una dintre cele mai importante actriţe din lume, cu multe nominalizări la Oscar, Meryl Streep şi-a început cariera în anii ’70 şi, înainte de a intra în industria cinematografică, debutul ei a fost în teatru. Prima piesă în care a jucat Meryl Streep a fost în 1975 şi s-a numit „Trelawny of the Wells‟. De-a lungul carierei, Meryl a mai apărut în musicaluri consacrate, precum: „Into The Woods‟ şi „Mama Mia!‟. Nu există nicio îndoială că publicul adoră să o vadă pe scena teatrului!

John Travolta

Poate nu este o surpriză că talentatul John Travolta şi-a început cariera pe Broadway. Actorul a devenit cunoscut datorită musicalului „Grease‟, când a impresionat pe toată lumea cu abilităţile sale de dans şi de cântat. De asemenea, în 1974, John Travolta a apărut pe Broadway cu piesa „Over Here!‟  şi, la fel ca Meryl Streep, Travolta a făcut parte din mai multe musicaluri care au ajuns ulterior şi pe ecran.