Însă nici smartphone-urile nu scapă fără că noul trend să îşi pună amprenta asupra lor. Noul an este un moment propice pentru ca marile companii să lanseze modele noi, modele ce vor ajunge într-un timp extrem de scurt în posesia celor interesaţi.

Cum protejezi corect noul smartphone, folosind alternative chic?

Din rândul alternativelor prin care se pot proteja telefoanele, husele de protecţie şi foliile de sticlă ies mereu în evidenţă. În România, această linie de profil nu limitează nimănui alegerile, însă totul trebuie raportat la calitatea pe care furnizorul în cauza o garantează.

Un nume reper pentru publicul de pretutindeni în acest sens este Stifler, cu ale sale alternative uimitoare pentru protejarea smartphone-urilor. Magazinul online este destinat persoanelor ce vor ca propriile gadget-uri să dispună de protecţie 100%, indiferent de intemperiile la care sunt supuse. Totodată, Stifler pune la dispoziţia celor interesaţi şi o multitudine de accesorii chic pentru modele diverse de smartphone-uri, ce aparţin companiilor renumite precum Apple, Samsung şi Huawei.

Gigantul Samsung Galaxy A50 - cum va ajută Stifler să îl protejaţi corespunzător?

Modelul Samsung Galaxy A50 s-a făcut remarcat, în principal, datorită celor 3 camere frontale de care dispune. Aici se evidenţiază cea de 8Mp, Ultra Wilde, ce a mărit vizibil unghiul de încadrare a unei fotografii până la 123⁰. Bineînţeles, dotările sale sunt numeroase şi complexe, el dispunând şi de memorie RAM îmbunătăţită, procesor 2.3GHz, 1.7GHz, dar şi de multiple setări cu scopul de a îmbunătăţii constant calitatea fotografiilor.

În acest sens, pentru a fi protejat corespunzător, modelul în cauză are nevoie de o husă de protecţie pe măsură performanţei sale. O husa A50 poate fi achiziţionată extrem de simplu de pe stifler.ro - locul în care cei interesaţi beneficiază de certificarea calităţii.

Astfel în cadrul site-ului se regăsesc huse de protecţie cu funcţie anti alunecare, anti amprentă, anti praf şi chiar anti zgârieturi. După cum s-a spus anterior, smartphone-ul în cauză s-a făcut remarcat datorită camerelor ultra performante, iar experţii Stifler s-au conformat cu acest lucru - au pus la dispoziţie pentru cei interesaţi modele de huse cu protecţie pentru camerele frontale în principal.

Utilizatorii acestui gadget nu sunt limitaţi în ceea ce priveşte alegerea husei de protecţie - au la dispoziţie modele atât din aluminiu, policarbonat, cât şi din silicon şi poliuretan. Pentru aparatii chic, experţii Stifler le recomandă celor interesaţi să arunce o privire peste husele albastre - albastrul clasic fiind culoarea anului 2020.

Husa 360 Supcase UNICORN BEETLE PRO - eleganţă şi protecţie 100%!

Din rândul huselor chic, populare în 2020, husa 360 Supcase UNICORN BEETLE PRO de la Stifler deţine locul fruntaş. Nu doar maniera în care este concepută o face atât de apreciată, ci şi modul în care poate oferi protecţie de 100% modelelor Samsung Galaxy A50 şi Samsung Galaxy A30S.

Confecţionată din TPU şi policarbonat, husa în cauză este proiectată să reziste la şocuri şi căzături de tot felul. În aceeaşi ordine de idei, materialele din compoziţie nu îngreunează în vreun fel utilizarea, fiind o husă uşoară şi cu un design subţire. Procentul de 100% al siguranţei este susţinut şi de clema pentru prinderea pe curea de care modelul dispune. Astfel, utilizatorul se bucură de încă o protecţie suplimentară.

Cei ce caută o husa Galaxy A30S se pot opri din start la acest model - husa 360 Supcase UNICORN BEETLE PRO. Nu în ultimul rând, fiind de tip 360, va proteja eficient şi ecranul smartphone-ului - doar avantaje pentru cei o achiziţionează.

Se poate spune că chic în anul 2020, în materie de huse, înseamnă, înainte de toate, protecţie completă – carcasă + ecran. Experţii Stifler au avut în vedere deja acest lucru, iar stocul de huse şi accesorii de care dispun reprezintă confirmarea de care au nevoie cei interesaţi.

După cum s-a mai spus, pe stifler.ro se regăsesc şi huse şi accesorii pentru diverse modele de iPhone, dar şi pentru o mulţime de modele marca Huawei. Cei interesaţi sunt invitaţi să exploreze magazinul online – locul în care primesc garanţia unei achiziţii aflată într-un raport calitate – preţ optim.