Timpul trece incredibil de repede. O demonstrează realizările celor pe care îi admirai ca actori deşi erau doar nişte copii. Astăzi, au devenit părinţi la rândul lor. Mulţi copii şi tineri care au devenit celebri au întâmpinat tot soiul de probleme odată ajunşi la maturitate şi au şocat lumea cu extravaganţele şi dependenţele lor. Din fericire, unii au devenit adulţi responsabili şi părinţi devotaţi.

Rupert Grint

Cunoscut pentru rolul celui mai bun prieten al lui Harry Potter, Ron Weasley, actorul Rupert Grint (31 de ani) are o relaţie de lungă durată cu actriţa Georgia Groome. Ei formează un cuplu încă din anul 2011. Cei doi au păstrat mult timp sarcina secretă. În mai 2020, la numai o lună de la confirmarea faptului că actriţa este însărcinată, se năştea fetiţa lor.

Tia şi Tamera Mowry

Surorile gemene Tia şi Tamera care au devenit cunoscute din filmul „Vrăjigemenele‟ din anul 2005 Disney Channel  şi-au construit familii fericite şi cresc copii minunaţi. Tia şi soţul ei, Cory Hardrict, s-au căsătorit în 2008 şi sunt părinţii a doi copii. Tia Mowry are un fiu, Cree, care s-a născut în iunie 2011, şi o fetiţă, Cairo, din anul 2018. Şi Tamera are copii! Cunoscută acum sub numele de Tamera Mowry-Housley, geamăna are doi copii cu soţul ei, Adam Housley, pe Aden, născut în noiembrie 2012, şi Ariah, care a venit pe lume în iulie 2015.

Melissa Joan Hart

Şi-a făcut un nume după rolul Clarissa Darling din „Clarissa explică totul”. Apoi şi-a petrecut anii adolescenţei ca „Sabrina, vrăjitoarea adolescentă”. Acum, este foarte ocupată cu propriii copii. Fosta vedetă are trei băieţi cu soţul ei, Mark Wilkerson , pe Mason, născut în ianuarie 2006, Braydon, care a venit pe lume în martie 2008 şi Tucker, care s-a născut în septembrie 2012.

Frankie Muniz

A interpretat rolul unui agent adolescent sub acoperire în filmul „Agentul Cody Banks” şi a devenit tată pentru prima dată recent. Muniz şi soţia sa, Paige Price, au anunţat că au un fiu. Muniz nu a ezitat să-şi împărtăşească entuziasmul  admiratorilor lui: „Sun tată, băieţi!”, a spus Muniz care a adăugat: „Îmi iubesc copilul atât de mult! Şi îmi iubesc soţia mai mult ca niciodată!”.

Hilary Duff

Au trecut vremurile coafurilor funky şi ale primelor sărutări pentru actuala doamnă Comrie, după căsătoria cu hocheistul Mike Comrie în august 2010. Actriţa şi cântăreaţa Hilary Duff a devenit faimoasă după rolurile din serialul TV şi filmul „Lizzie McGuire” (2001) sau din pelicula „Agentul Cody Banks” (2003. Din anul 2012, este mămica unui băieţel pe care l-a numit Luca, iar din octombrie 2018 se bucură să fie şi mamă de fată pentru micuţa Violet Banks.

FOTO: Shuuterstock