Însă,nu orice cristal este potrivit pentru tine. În funcţie de zodia în care eşti născut,alege cristalul potrivit şi poartă-l cu tine pretutindeni.

Cristale în funcţie de zodie - Cristale roşii pentru Berbec şi Scorpion

Cristalele roşii măresc energia la cote maxime,dau chef de viaţă,inspiră la iniţiativă şi îmbie individul spre acţiune,mişcare şi schimbare. Aceste cristale sunt potrivite atât pentru persoanele născute în zodia Berbec,cât şi pentru cele născute sub semnul zodical Scorpion. Cristalele roşii aduc numeroase beneficii asupra celui care le poartă:performanţă în sport,sex,curaj,energie fizică,afirmare,împlinirea dorinţelor,succes,victorie în conflicte şi competiţii,supremaţie. Cel care poartă un cristal roşu iese în evidenţă indiferent de situaţie,se manifestă cu personalitate,atrage succesul în domeniul în care activează. În ceea le ce le priveşte pe femei,acestea pot purta un cristal roşu pentru a avea succes la bărbaţi,iar bărbaţii pentru a câştiga detaşat în faţa adversarilor. De asemenea,cristalele roşii protejează împotriva problemelor fizice şi psihice cauzate fie de atacuri,fie de accidente.

Cristale în funcţie de zodie - Cristale roşii recomandate:jasp roşu,carneol,granat,rodocrozit,coral roşu şi rodonit.

Cristale roz pentru Taur

Cristalele roz emit o căldură tandră şi o pace interioară care atrage simpatia şi iubirea pură,relaxează trupul şi mintea,aduc calm în suflet şi fericire pe chip. Persoanele care poartă un cristal roz evită cu uşurinţă conflictele şi îşi pot exprima sentimentele în forma lor cea mai sinceră. De asemenea,cristalele roz aduc armonie în familie,succes în carieră,senzualitate şi fericire persoanei care le poartă.

Cristale roz recomandate:cuarţ roz,opal roz,safir roz,turmalină roz,jasp roz,calcedonie roz.

Cristale în funcţie de zodie - Cristale galbene pentru Gemeni şi Fecioară

Cristalele galbene deschid spre cunoaştere şi comunicare,spre dezvoltare intelectuală,spre informaţie şi relaţionare. Persoanele care le poartă devin flexibile şi adaptabile în plan relaţional şi intelectual,comunică eficient şi îşi dezvoltă capacitatea de a se exprima gestual. Cristalele galbene poartă noroc,cu precădere,celor care intră des în interacţiune cu oameni noi,socializează din plin,sunt scriitori sau profesori. De asemenea,aceste cristale protejează împotriva greşelilor,a erorilor de percepţie,a relaţiilor negative,a neînţelegerilor în plan relaţional şi a eşecurilor.

Cristale galbene recomandate:chihimblar,citrin,ochi de tigru,agat,safir galben,  topaz galben,turmalină galbenă.

 

Cristale albe,argintii pentru Rac 

 

Cristalele albe,incolore sau argintii conferă linişte interioară şi o forţă de protecţie împotriva pericolelor persoanei care le poartă. De asemenea,cristalele sunt benefice pentru cei care nu ştiu să iubească,îmbunătăţind relaţiile de familie. Femeile care poartă un cristal alb sau incolor devin mai calde,mai atrăgătoare,în timp ce bărbaţii devin mai înţelegători cu privire la universul femeilor. Mai mult,cristalele albe conferă un somn liniştit,aduc la lumină energiile negative,anihilându-le pe cele negative,protejează împotriva bolilor,a gândurilor negre,a depresiei şi a suferinţei din dragoste.

Cristale în funcţie de zodie - Cristale albe,incolore recomandate:cristal de cuart,calcedonie,piatra lunii,agat,perlă.

Cristale în funcţie de zodie - Cristale portocalii sau aurii pentru Leu

Cristalele portocalii sau aurii intră în relaţie cu personalitatea individului. Oferă mai multă încredere de sine,măresc creativitatea şi capacitatea de expresie,ajută la descoperirea talentelor personale. De asemenea,aceste cristale atrag succesul,afirmarea,reuşita,norocul şi şansa,iar pe de altă parte alungă timiditatea,neîncrederea şi ajută la ieşirea din anonimat.

Cristale portocali recomandate:carneol,chihlimbar,ochi de pisică,piatra soarelui,calcedonie,opal de foc,pirită.

Cristale verzi pentru Balanţă

Cristalele verzi aduc noroc şi echilibru,calm,relaxare,aplanează conflictele,dau poftă de viaţă şi menţin starea bună de sănătate. Sunt considerare a fi “cristale bune la toate”,deoarece împlinesc persoana care le poartă pe toate planurile. De asemenea,acestea protejează împotriva pierderii banilor,a gândurilor negative,a ghinionului şi a bolilor.

Cristale verzi recomandate:agat,jadeit,aventurin,malahit,smarald,zircon,crisopraz,agat de muşchi.

Cristale în funcţie de zodie - Cristale albastre şi bleu pentru Săgetător şi Vărsător

Cristalele albastre sunt recomandate oricăror scopuri patronate de Jupiter:călătorii,realizare socio-profesională,bunăstare,succes,noroc,bogăţie financiară şi spirituală,optimism,atingerea marilor ţeluri. De asemenea,cristalele albastre deschid calea spre viitor şi spre împlinire personală. Mai mult,acestea protejează împotriva monotoniei,a plafonării,a limitării orizonturilor,a ghinionului şi energiei negative.

Cristale în funcţie de zodie - Cristale albastre recomandate:lapis,lazuli,beril-acvamarin,safir-turcoaz,topaz bleu,azurit.

Cristale negre pentru Capricorn

Cristalele negre măresc seriozitatea,păstrează contactul cu realitatea,ajută la ancorarea în concret şi protejează împotriva confuziilor. Pentru persoanele extrem de visătoare,cristalele negre sunt benefice,deoarece readuc persoana cu picioarele pe pământ,pentru a găsi soluţii concrete la problemele sale. De asemenea,acestea protejează împotriva obstacolelor,a problemelor destinului şi a greutăţilor.

Cristale negre recomandate:onix negru,turmalină neagră,cuarţ fumuriu,ochi de şoim,perlă neagră şi jais.

Cristale în funcţie de zodie - Cristale violet pentru Peşti

Cristalele violet scot la iveală talentele latente,calităţile psihice de om,capacitatea de dăruire şi forţa de sacrificiu. Aceste cristale sunt potrivite pentru persoanele care tind să evolueze mai sus decât limitele lumii în care trăiesc. De asemenea,purtarea unui cristal violet protejează împotriva energiilor negative,a atacurilor psihice,a magiei,a gândurilor malefice,aducând mereu lumină divină asupra purtătorului.

Cristale violet recomandate:ametist,fluorină,safir violet,lepidolit.

Citiţi şi: Cristale aducătoare de bani