Berbec (21 martie-19 aprilie)

 

În această perioadă,simţi nevoia să fii mai mult singur şi asta mai ales că Luna Nouă se află în cea de-a şaptea Casă,cea a Relaţiilor. Astrologii spun că această dorinţă de a sta la distanţă de ceilalţi nu-ţi va face bine,întrucât nu poţi fi fericit de unul singur. De aceea,încearcă să petreci cât mai mult timp în compania celor dragi.

 

Taur (20 aprilie-20 mai)

 

Cu Luna Nouă plasată în a şasea Casă,cea a Muncii,vei reuşi să te detaşezi emoţional te anumite situaţii tensionate de la locul de muncă. Există riscul să nu fii în măsură să rezolvi problema,însă poţi fi de ajutor,ascultându-ţi colegii,fără întrerupere. Compasiunea prin oferirea unui umăr de sprijin este mai utilă decât nişte răspunsuri simpliste.

 

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

 

Lupta cu propriile sentimente nu este întotdeauna cel mai simplu lucru de făcut;este chiar mai provocator atunci când ai de-a face cu emoţiile altcuiva. Din fericire,poţi trece uşor peste acest moment,întrucât prezenţa Lunii Noi în cea de-a cincea Casă,cea a Distracţiei şi a Jocurilor,îţi permite să ai o atitudine jucăuşă. Ai însă mare grijă de sănătatea ta psihică! Situaţiile stresante nu vor lipsi din această perioadă.

 

Rac (21 iunie – 22 iulie)

 

Treci printr-o perioadă în care-ţi tot aduci aminte de lucruri din trecut.  Faptul că Luna Nouă se află în Casa a patra,cea a Căminului,duce la apariţia unor probleme pe care nu ar trebui să le iei în considerare. Din fericire,ai o stare de spirit pozitivă,ceea ce face mai uşor să te ocupi de emoţiile care te cuprind. Dar nu te pierde în această călătorie a memoriilor. Este mai bine pentru tine să rămâi ancorat în prezent,în loc să călătoreşti înapoi în timp,pentru a retrăi trecutul.

 

Leu (23 iulie – 22 august)

 

Deşi crezi că ştii ce e mai bine pentru tine,Luna Nouă se află în Casa a treia,cea a Comunicării,încurajându-te să iei în considerare şi nevoile altora. Ai grijă să nu devii dependent de altcineva şi discută cu cei din jurul tău. Doar prin compromis vei permite tuturor să câştige în cele din urmă.

 

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

 

Trebuie să iei o decizie importantă cu privire la finanţele tale,dar e dificil să ajungi la o concluzie atâta vreme cât Luna Nouă influenţează Casa a doua,cea a Banilor. Ai putea pierde timpul oscilând între decizii,în imposibilitatea de a lua o hotârâre concretă.

 

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

 

Eşti dornic să pui în aplicare noile tale idei. Înainte de toate trebuie să-ţi exprimi dorinţele destul de clar pentru a crea impactul dorit. Din fericire,Luna Nouă care are loc în prima Casă,cea a Personalităţii,te împiedică să repeţi greşelile din trecut. Doar dacă-ţi concentrezi gândurile pe un anumit scop vei putea pune în aplicare ceea ce-ţi doreşti. Succesul presupune 1% inspiraţie şi 99% transpiraţie.

 

Scorpion (23 octombrie – 21 noimebrie)

 

Eşti de multe ori un campion când vine vorba de păstrarea secretelor,dar sunt câteva lucruri pe care le ştii doar tu şi care ar putea cauza probleme. Luna Nouă se strecoară în cea de-a douăsprezecea Casă,cea a Confedenţialităţii,şi te îndeamnă să spui cuiva ceea ce ştii. Mizează pe instuiţie în alegerea deciziei tale.

 

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

 

Chiar dacă calendarul tău social este haotic,energia ta se schimbă atunci când Luna Nouă se va afla în cea de-a unsprezecea Casă,cea a Obiectivelor pe termen lung. Deşi stresul îşi pune amprenta,trebuie să ai grijă de propriile nevoi. În cele din urmă,se vor îmbunătăţi conexiunile cu cei din jur.

 

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

 

Eşti foarte preocupat de muncă,în timp ce Luna Nouă se va afla în cea de-a zecea Casă,a Statutului Social. Responsabilităţile de la locul de muncă sunt foarte mari,dar nu este înţelept să te preocupi mai mult de serviciu decât de viaţa personală. Acceptă sarcini suplimentare numai după ce cântăreşti foarte bine dacă poţi să-ţi duci la bun sfârşit sarcinile.

 

Vărsător (20 ianuarie-18 februarie)

 

Entuziasmul creşte pe măsură ce anticipezi noi modalităţi de a-ţi lărgi orizonturile,mai ales că Luna Nouă se află în a noua Casă,cea a Ideilor. Este o bună perioadă pentru a urma cursuri ce-ţi vor permite să înveţi multe lucruri.  

 

Peşti (19 februarie – 20 martie)

 

Sensibilitatea la sentimentele cuiva este cheia care deschide o uşă spre o nouă relaţie sentimentală,mai ales că Luna Noua întăreşte ta Casa a opta,cea a Regenerării. Nu trebuie să te îngrijorezi,căci spiritul tău intuitiv te va împiedica să intri în ape neexplorate.

Credit foto:www. chaninicholas.com