1.      Cărţi de gătit

Până de curând,mai ales la oraş,gătitul nu era chiar o activitate care să fie percepută ca hobby,însă lucrurile s-au schimbat între timp. Este oarecum la modă să stai în bucătărie în zilele noastre,iar preparatele făcute în casă sunt considerate cele mai bune la gust. Prin urmare,fie că tinerii însureţei au talent în acest domeniu,fie că vor să înveţe să gătească,o colecţie de cărţi culinare,frumos ilustrate şi foarte practice,sunt numai bune de oferit în dar. Şi,ca acest cadou să rămână pe post de amintire frumoasă,poţi să le laşi mirilor câteva cuvinte,sub forma unor urări de bine,pe un semn de carte.

2.      Un set complet de picnic

Pentru luna de miere sau alte ieşiri romantice de care vor profita din plin cei doi miri,un set complet de picnic este o alegere inspirată. În funcţie de gusturile lor în materii de haine şi de muzică,poţi opta pentru produse mai elegante sau mai haioase,în diverse culori,care să le fie de ajutor în momentele când vor să se bucure de aer liber.

3.      Rame şi albume pentru fotografii

Cum în ziua cea mare probabil vor face poze cu sutele şi mai apoi vor trebui să aleagă câteva pentru a le aminti de momentele frumoase de la nuntă,le poţi oferi tinerilor proaspăt căsătoriţi mai multe tipuri de rame sau albume în care să păstreze fotografiile.

4.      Perne decorative

Dacă mirii îţi sunt prieteni apropiaţi şi poţi să faci rost de poze cu ei,poţi imprima chipul lor sau diverse mesaje care să-i inspire pe mai multe piese vestimentare,cum ar fi tricourile,sau pe mai multe tipuri de modele de pernuţe decorative.  

Pont

Le mai poţi da cadou mirilor două suporturi frumoase de lumânări,pentru serile romantice petrecute în doi,un set de pahare de cristal sau un set de tacâmuri de argint. 

Credit foto:lauramcphersonbest.wordpress.com