Poţi combina o pereche de blugi mom cu orice tricou, top, cămaşă, pulover. Important este să alegi modelul corect şi care să se potrivească tipului de corp pe care-l ai. Modelul acesta de blug este inspirat din blugii care se purtau în anii `80 de către mamele noastre, de acolo şi numele.

Ei au întotdeauna talie înaltă, de obicei sunt de un denim deschis la culoare, uşor largi, plus alte imprimeuri şi detalii care se găsesc pe blug.


În plus, blugii mom sunt cei care pot adăuga volum în zona coapselor şi picioarelor. Dar nu este nicio problemă atâta timp cât îţi iubeşti corpul, spunând doar că vei alege articolele vestimentare potrivite pentru partea superioară.


Numărul ţinutelor în care poţi include blugii mom este nelimitat. Depinde numai de tine, de creativitate şi de stilul vestimentar pe care-l ai.


Iată câteva idei de ţinute cu blugi mom:

Blugi mom negri cu un tricou gri şi cu teneşi albi în picioare. Aceasta este o ţinută simplă, casual, perfectă pentru o zi în care ieşi cu prietenele în oraş.


O ţinută neobişnuită, dar care va fi din ce în ce mai prezentă în rândul tinerelor: jeanşi mom de o nuanţă de albastru deschis şi un tricou gri.


Ce zici de o ţinută formată din jeanşi mom şi o maletă neagră, peste care-ţi iei un palton gri iar în picioare o pereche de adidaşi albi? Elegantă şi frumoasă, ţinuta aceasta este perfectă şi pentru o zi de vineri la muncă, unde ştim că trebuie să respectăm un dress code.


Trebuie să te vezi cu prietenul tău şi nu ştii cu ce să te îmbraci? Ce zici de o pereche de blugi mom şi un top/trico alb, peste care-ţi iei un trenci roz pal şi în picioare pantofi stiletto. Arată bine, nu-i aşa?


Ţinuta ta de toate zilele poate fi formată dintr-o pereche de blugi mom şi un tricou, peste care-ţi iei un cardigan tricotat verde-mentă. Iar ca accesoriu, poţi opta pentru o pălărie fedora neagră.


Combină pantalonii mom cu o cămaşă. Aceasta este o ţinută casual, ideală pentru zilele în care soarele este pe cer.Credite foto: www.f-rules.com; www.srekja.mk.