Ai nevoie de obiecte la-ndemână,nu trebuie să cumperi lucruri noi şi costisitoare. Pune-ţi imaginaţia la treabă şi crează spaţii de depozitare practice. Nu uita să le asortezi mobilierului sau zugrăvelii. Vei obţine un aer sofisticat în cameră,dacă ţii cont de regulile armoniei şi nu încarci vizual atmosfera cu lucruri care par inutile.

Fructiera cu parfumuri

Cere bunicii sau unei mătuşi mai în vârstă fructiera sau platoul de prăjituri,sigur au aşa ceva în casă. Îl poţi folosi ca să aşezi pe el sticluţele cu parfum.

Cu diferite forme,arome şi culori de esenţă,recipientele cu parfum vor arăta şic lângă oglinda unde te aranjezi în fiecare dimineaţă pentru o nouă zi.

Suport cu cafea,pentru pensule

Nu mai ştii unde să-ţi ţii pensulele de machiaj după ce le-ai folosit? În trusă nu mai merg,pentru că ar murdări-o. În sertar,nu poţi,că apoi nu le mai găseşti  ̶  ştim cu toate câte lucruri pot încăpea într-un sertar.

Îţi propunem să le aşezi după utilizare într-un pahar deosebit,spre exemplu poate avea formă pătrată,umplut pe jumătate cu boabe de cafea.

Decorul şi aspectul practic sunt asigurate,unde mai pui că vei scăpa şi de mirosurile neplăcute din cameră,datorită cafelei,despre care se ştie că le absoarbe.

Multifuncţional şi de efect

Ai strâns multe perii,rujuri,creioane-dermatograf şi nu mai ştii cum să le depozitezi pe toate,dar să le ai la-ndemână când ai nevoie?

Dacă suportul pentru sticle de vin nu-ţi mai este de folos,îl poţi utiliza pe post de multi-spaţii de depozitare pentru produsele cosmetice.

Pune pahare pe el,în loc de sticle,şi umple-le cu tot ce îţi trece prin cap. Respectă,totuşi,o ordine:rujuri la rujuri,creioane la creioane.

Bandă magnetică pentru agrafe

Cumperi des agrafe şi tot ai impresia că nu ai? Asta pentru că după ce le scoţi din păr,le laşi unde apuci,tocmai că nu există un loc special pentru acestea.

E timpul să le aduni pe toate laolaltă şi să te bucuri de utilitatea lor. Ai nevoie de o bandă magnetică pentru a creea un fel de spaţiu de depozitare a agrafelor.

Banda o lipeşti pe perete,spre exemplu,lângă oglindă,şi la o înălţime potrivită,cum ar fi la nivelul ochilor,când stai pe scaun.

Organizator vertical,pentru oje

Recipientele cu lac de unghii le poţi depozita într-un organizator transparent,cu multe compartimente.

Fie că alegi unul din plastic sau optezi pentru un model din ţesătură,organizatorul îţi oferă o grămadă de variante de a stoca ojele,după culori,după firmă,după calitate.

Pe uşa dulapului,a camerei sau la baie îl poţi agăţa şi folosi eficient. E practic,pentru că nu mai stai să cauţi o anumită sticluţă de ojă,avându-le la vedere.

Sursă:www.cambio.com