Grizonat tot, cu părul mai rar şi foarte slab, Patrick Duffy nu mai are strălucirea de altădată. Recent, el şi-a făcut apariţia la lansarea filmului „Warning Shot” , la teatrul din Beverly Hills, California, iar imaginile i-au cutremurat pe fanii actorului.

Deşi este îmbracat într-un costum negru şi elegant, se poate vedea că Patrick este mai slab ca oricând. 

Aici el s-a întâlnit şi cu fosta lui colegă de platou, Linda Gray (77 de ani), celebra Sue Ellen.


Actorul a trecut printr-o boala cumplită, de care a scăpat la începutul lunii aprile a anului 2013. Cancerul ii mai răpusese deja trei colegi din Dallas, asa că fanii erau foarte ingrijoraţi în privinţa stării lui de sănătate. 

La începutul anului 2017, Patrick a mai primit o lovitură. Actorul a trecut prin momente cuplite, după ce soţia lui, Carlyn Rosser Duffy, cu care a fost căsătorit 41 de ani, a murit după o luptă lungă din boala. Acesta a fost momentul în care a decis să se retragă o perioadă din atenţia publicului. 


În 1980, întreaga Românie urmărea cu sufletul la gură intrigile, conflictele şi scandalurile care aveau loc în familia Ewing. În 2013, povestea continuă. Serialul lansat în aprilie 1978, iniţial plănuit pentru o perioadă de 5 săptămâni, "Dallas" a ajuns în cele din urmă la 14 sezoane. Acţiunea se petrece în Dallas, Texas, şi prezintă lupta dintre două familii bogate, cu afaceri în industria petrolului. Serialul redă viaţa unei familii care deţine o prosperă companie petrolieră, Ewing Oil, precum şi o fermă uriaşă, Southfork. Afacerea a fost înfiinţată de Jack Ewing şi soţia sa, Ellie. Împreună, cei doi au trei băieţi, dintre care, J.R. şi Bobby care au relaţie tensionată.

Sursă: libertateapentrufemei, eva.ro