Recent, Adreea Marin a postat pe internet mai multe fotografii care o surprind în timp ce supraveghează un convoi umanitar cu donaţii. Imaginile cu pricina au strârnit un val de critici, asta pentru că în una din ele vedeta apare însoţită de un medic care poartă o mască de protecţie şi halat de unică folosinţă, în timp ce Andreea este echipată din cap până în picioare.

Drama mamei românce care are bebeluşul bolnav de Covid-19

“Dna Marin, dar cum sunteţi dvs atât de echipă (mască ffp 3, echipament de protecţie) şi dna doctor doar cu o mască chirurgicală şi un halat clasic care nu oferă protecţie. Este penibil!!!!!!!!”, i-a scris o urmăritoare de pe Instagram, în dreptul fotografiei care o arată pe Andreea Marin alături de un medic specialist. 

Vedeta a răspuns prompt valului de critici, spunând că într-adevăr şi-a procurat un costum în ideea de a se proteja şi nu merită să fie criticată pentru acest lucru. 

Andreea Marin: “Am o singură mască de acest fel, o tot spăl, deşi nu ar trebui"

“Nu o să mă scuz că am primit în dar o mască şi mă protejez, fiind ore în şir în mijlocul a zeci de oameni, că să coordonez un convoi umanitar pe care nu am nicio obligaţie să îl fac, ci fac pentru că simt. Nu sunt la concurenţă cu nimeni. Nu ne întrecem aici. Eu am stat multe ore. Doamna doctor a venit doar să preia donaţia şi a plecat. E cu totul alt nivel de expunere. Am o singură mască de acest fel, o tot spăl, deşi nu ar trebui, şi o port la fiecare convoi. Nu simt nevoia să vă dau explicaţii, dar simt nevoia să vă trezesc la realitate: dvs staţi şi comentaţi, în timp ce eu muncesc voluntar, fără să fiu obligată, pentru că îmi pasă. Puteţi face mai mult”, a răspuns Andreea Marin.

Dana Rogoz, însărcinată pentru a doua oară, în panică din cauza Covid19: "Am râs de alţii. Ieri si eu mi-am pus făină în coş"

"Am ales să mă expun, în loc să stau cuminte. Dvs ce faceţi, cum ajutaţi? Sau doar comentaţi de acasă?”

“La convoiul 1, deşi am stat ore în şir printre zeci de oameni, expunându-mă că să ajut, în loc să stau cuminte acasă, am purtat un costum de 2 lei luat înainte de criză de la Hornbach, dintr-o pânză subţire care s-a rupt de cum l-am îmbrăcat. Acum, mi-am cumpărat şi eu unul, căci am acest drept de a mă proteja, l-am achiziţionat odată cu miile de materiale medicale comandate pentru cele 9 spitale ajutate. Dvs ce faceţi, cum ajutaţi? Sau doar comentaţi de acasă?”, a mai comentat Andreea Marin, ca răspuns la valul de acuzaţii care i s-au adus.