Aici locul de joaca e langa mesele părinţilor astfel încât în timp ce adulţii se relaxeaza cu un cocktail si o pizza bună, cel mic se distreaza cu ceilalţi copii din locaţie.

 " Ne-am dorit un altfel de restaurant cu loc de joaca , ne doream sa petrecem timp de calitate in familie, sa socializam cu alţi părinţi într-o locaţie cu mâncare şi băutură de calitate si in care toată lumea sa se simtă ca acasă."

 Ei bine, aici chiar te poti simti ca acasă pentru ca designul locatiei le apartine in totalitate celor doi si multe obiecte de decor sunt handmade, create de ei. E singurul restaurant unde te descalti la intrare , unde poti mânca întins pe jos ( daca vrei 😊) iar bebeluşii pot merge de-a busilea in siguranţă. 

Fiecare camera e concepută diferit si e gândita pe categorii de varsta : de la bebeluşi până la adolescenţi. Exista o încăpere cu un întreg perete plin de fotografii cu mămici care alapteaza in diverse perioade istorice. Iar la toaleta exista si o masa de schimbat bebeluşul. De asemenea, tot ei iti pot pune la dispozitie saci special pentru scutece murdare, servetele umede si dezinfectant. 

 Vara au deschisa si terasa unde e un tei mare si umbros si unde găseşti tobogan,  căsuţa pentru copii si o multime de jucării care sa ii tina ocupaţi pe cei mici.

Meniul de bauturi este foarte variat, iar cel de mancare cuprinde: anterior, pizza, burgeri artizanali, paste , supe si altele. Igredientele , promit cei doi, sunt de foarte buna calitate. 

 "Mozzarella e din lapte produsă după metode tradiţionale, sosul de rosii e natural fara acid critic si alte E -uri,  legumele sunt proaspete , carnea de burgeri e doar carne si condimente fara soia sau alte prostii iar chifla e proaspata, facuta de noi. De aici mănâncă si copiii noştri si pentru ei ne dorim tot ce e mai bun."

 Tot aici se pot organiza si petreceri aniversare,  de botez sau de tăieri de mot vhiar si cu putini invitaţi iar Alex si Liana va pot ajuta cu organizarea evenimentului  in cele mai mici detalii, pentru ca au o experienţă de peste 10 ani in acest domeniu.

Restaurantul La Iris se află pe strada Ernest Juvara nr. 12 si ii puteti contacta la 0762266760, pe www.lairis.ro sau pe pagină de facebook facebook.com/club.lairis