Vino în clinica Sanador Militari şi beneficiază de pachetul Lady, pachet special creat pentru nevoile tale, la un preţ special. Pachetul include o consultaţie de specialitate şi o ecografie transvaginală.

Consultul ginecologic şi ecografia transvaginală fac parte din seria de analize şi investigaţii anuale, însoţind testarea Babeş-Papanicolaou şi consultul senologic. Aceste investigaţii sunt esenţiale pentru prevenirea şi depistarea timpurie a afecţiunilor organelor genitale feminine şi ale sânilor, probleme care apar din ce în ce mai devreme şi care au un risc crescut începând cu vârsta de 30 de ani.

Ecografia transvaginală este recomandată pentru detectarea diferitelor tipuri de cancer, precum cancerul ovarian, cancerul de col uterin şi cancerul de endometru. De asemenea, ecografia transvaginală este folosită pentru detectarea unor afecţiuni ginecologice cum sunt fibroamele uterine, chisturile, endometrioza, infertilitatea.

Ecografia transvaginală poate fi repetată de mai multe ori în acelaşi an, neexistând vreu risc ori restricţii în acest sens. Este o investigaţie sigură şi foarte necesară pentru evaluarea sănătăţii organelor genitale feminine.