Compania Game World se alatură astfel mediului public si privat din România care se implică în lupta împotriva pandemiei de Covid-19.

Pentru capitală, Game World Bucureşti Mall, a donat 50.000 de euro în beneficiul Asociaţiei „Dăruieşte Viaţă”. Suma este destinată susţinerii eforturilor acestei organizaţii pentru construcţia spitalului modular 1 Elias, destinat îngrijirii bolnavilor de Covid-19 şi pentru sprijinirea sistemului medical în lupta împotriva noului coronavirus.

„Am alocat aceste sume pentru a susţine lupta celor din linia întâi – medici, asistente şi personal sanitar. Acum, mai mult ca niciodată, viitorul noastru ca societate depinde de succesul acestor eroi în bătălia împotriva pandemiei, ca şi de modul în care noi ceilalţi vom înţelege să fim solidari şi să ne ajutăm unii pe alţii într-un moment cu adevărat critic,” a declarat Andrei Frimescu, director marketing şi relaţii publice Game World.

„Suntem hotărîţi să sprijinim în continuare comunităţile în care suntem prezenţi, aşa cum am făcut-o şi pâna acum”, a adăugat el.

Toate cele şapte săli de jocuri ale companiei, aflate în Bucureşti, Constanţa, Braşov şi Alba Iulia au fost închise temporar din data de 18 martie, prin ordonanţă militară. Pe perioada stării de urgenţă Game World susţine că şi-a păstrat toţi cei aproximativ 400 de angajaţi.