Claudia a acuzat jigniri, infidelitate şi chiar abuzuri din parte bărbatului pe care l-a ales să-i fie soţ. Vedeta a ales să facă publice motivele divorţului pe o reţea de socializare, unde a povestit că în ultimul an a dus o viaţă falsă şi extrem de tristă, iar fericirea pe care o afişa era, de fapt, doar de dragul copiilor.

Citeşte şi: Săndel Bălan, marele absent de la cununia Andreei Bălan: ”A aflat din vecini că se mărită!”

„După atâta umilinţă, abuz emoţional, infidelităţi, lipsa de lângă cei mai minunati copii, jigniri,minciuni…… Renunţ! Renunţ la viaţa falsă şi tristă pe care am îndurat-o într-un an, cât într-o sută! ! Vreau să lupt, dar nu sunt singură ci cu Dumnezeu……. lupt pentru cei mai curaţi şi sinceri oameni din viaţa mea(copiii mei)! Veţi creste cu iubire şi linişte…… restul nu contează! Atâta timp cât Dumnezeu ne da sănătate, le putem face pe toate! M-aţi întrebat luni la rând de ce nu mai postez cu “soţul”……. şi-a vândut sufletul pentru nimic şi nu i-a pasat de nimeni şi nimic, doar de cruzime! Noapte binecuvântata tuturor!”, a scris Claudia Pătrăşcanu pe contul de socializare.

Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălau păreau un cuplu fericit

Au păstrat aparenţele până în ultimul moment. Cei doi păreau să formeze o familie fericită, alături de cei doi copii şi, în plus, la începutul lui 2019, Claudia declara public, într-o emisiune tv, la Antena Stars, că soţul ei şi-ar mai dori un copil, o fetiţă.

 „Soţul meu îmi spune în fiecare zi să mai facem un copil. Doar Dumnezeu poate să îmi spună într-o noapte că va fi fetiţă. Oricum, orice copil ar fi binevenit. Nu ştiu, încă nu mă simt pregătită. El îşi doreşte o fetiţă foarte mult”, declara artista.

Citeşte şi: What’s Up divorţează după trei ani de relaţie: ”Sper să primeşti tot ce n-am putut eu ca barbat să-ţi ofer!”

2019, anul divorţurilor în showbiz

Anul 2019 pare să fi fost până acum anul divorţurilor în showbiz. După despărţirea lui Alexandru Papadopol de Ioana Ginghină, Amna a anunţat şi ea că se separă de soţul ei. Recent, cântăreţul What’s Up a decis şi el să pună punct mariajului cu cea care i-a fost parteneră cu acte timp de trei ani.