La rândul lor, organizatorii de astfel de evenimente mărturisesc că trec printr-un cumul de situaţii tensionate şi situaţii de-a dreptul comice. În ultimii ani, după ce au câştigat experienţă în acest sens, organizatorii ar putea recunoaşte cu uşurinţă dacă un cuplu poate avea parte de divorţ după nuntă.
Este doar o chestiune de timp până la separare, dacă se întâmplă aceste lucruri, spun aceştia. Iată care sunt indiciile care arată că o căsnicie este sortită eşecului.

Mireasa şi mirele folosesc diminutive care pot fi umilitoare în public

Pe timpul desfăşurării evenimentului, organizatorii au observat şi modul cum se alintă partenerii de cuplu. Potrivit acestora, dar şi a psihologilor maritali, poreclele şi apelativele de alint nu sunt întotdeauna benefice pentru o relaţie de lungă durată. Mai ales dacă avem de-a face cu: ,,grasule, ,,păsărică, ,,gogoaşă, ,,iepuraş, şoricel – spuse lui . Apelativele care pun partenerii într-o lumină umilitoare pot duce, în timp, la destrămarea relaţiei. Scuza ,,îi spun aşa, dar îi spun cu dragoste nu îndulceşte cu nimic lucrurile.

Unul dintre parteneri ia decizii în secret

Uneori, deşi toate detaliile desfăşurări evenimentului sunt discutate, unul dintre parteneri strecoară câte o decizie luată de unul singur. Preferă să nu ştie celălalt şi îl pune în faţa faptului împlinit. Adesea, justifică gestul drept o surpriză pentru viitorul soţ sau viitoarea parteneră de viaţă.
Alteori, situaţiile sunt şi mai grave. De exemplu, unul dintre ei decide să nu trimită invitaţii unor cunoştinţe din partea partenerului.

Doar unul se implică în organizare

Experţii în organizarea nunţilor spun că femeile sunt mai implicate în acest proces. Bărbaţii sunt uşor indiferenţi când vine vorba despre culoarea huselor care îmbracă scaunele, aroma tortului. Când, însă, organizatorii au de-a face cu un singur partener pe toată durata planificării nunţii şi îl cunosc pe celălalt abia la eveniment, lucrurile se complică. Situaţia este ciudată încă de la început şi riscă să se agraveze, iar căsnicia să ducă la divorţ.
@shutterstock