Accente subtile

Hainele în diferite nuanţe de roz întineresc şi te binedispun. Pentru a nu încărca vizual ţinuta,poartă-le combinate cu piese în culori neutre (negru,alb,bej). Dacă ai de gând să te îmbraci într-o rochie neagră sau cu un trenci albastru,colorează-ţi ţinuta purtând o eşarfă roz-pudră sau ciclam. Pantofii,fie că sunt cu toc subţire sau gros ori cu talpă joasă,şi genţiile roz-bombon sunt cele mai potrivite alegeri,atunci când vrei să-ţi înviorezi vestimentaţia monocromă.

Pantofi,Poema,99 lei

Pantofi,Poema,115 lei

Pantofi,miniprix.ro,110 lei

Geantă,Zara,129,90 lei

Cu ce culori se potriveşte

Dacă eşti genul de persoană care preferă tonurile delicate de roz,mizează pe articolele vestimentare în nuanţe pastel. O cămaşă sau o bluză cu mâneci scurte se potriveşte cu o fustă dreaptă până la genunchi sau cu o perche de pantaloni-pană albaştri. O rochie cu fusta amplă gri,purtată cu un blazer roz-bombon şi cu o pereche de pantofi cu toc mic,de culoarea piciorului,poate fi îmbrăcată când urmează să mergi la un eveniment. Poţi asorta acelaşi blazer cu o bluză albă şi blugi strânşi pe picior,obţinând o ţinută numai bună de purtat în timpul liber.     

Rochie,bonprixro.eu,119,90 lei

Pantaloni,bonprixro.eu,39,90 lei

Fustă,Stradivarius,69,90 lei

Bluză,Stradivarius,59,90 lei

Bluză,raspberryfashion.ro,49 lei

Bluză,bonprixro.eu,74,90 lei

Pentru un efect cromatic extravagant,combină o bluză roz cu o fustă plisată,roşie sau vişinie. Nu vei da greş nici dacă mizezi pe mai multe tonuri de roz în aceeaşi ţinută. Că este uni,bicoloră,degrade sau cu imprimeu,îmbracă-te cu o fustă sau o rochie roz,atât ziua,cât şi seara.