Videoclipul piesei a fost regizat şi filmat de NGM Creative (Bogdan Păun şi Alexandru Mureşan), iar producţia video este semnată de Loops Production. De ţinutele din video s-au ocupat RDstyling, de make-up, Andra Manea şi Anca Buldur, iar hairstilişti au fost Adonis Enache şi Ana Lăzărescu.

Videoclipul „Bebe” este urban, stylish, cu personaje cool şi foarte bine conturate, iar cele două artiste îşi exprimă stilul şi personalităţile puternice prin outfituri şi mesajul piesei.

„Am compus Bebe într-o zi într-o sesiune spontană la studio, linia a ieşit imediat, refrenul şi conceptul la fel, totul s-a legat foarte bine şi apoi am continuat să lucrez piesa cu Vinka, Theea şi Marco&Seba. Îmi place mult cum a ieşit, Vinka se integrează perfect în vibe-ul piesei. Enjoy!”, a spus INNA.

Vinka, pe numele ei adevărat Veronica Luggya, este o artistă de 25 de ani din Uganda care a semnat recent un contract cu Sony Music Africa, parte din Sony Music Entertainment, casă de discuri care reprezintă artişti precum Camila Cabello, Future şi Miley Cyrus.

Vinka a venit în România atât pentru filmarea videoclipului piesei, dar şi pentru a participa la The Artist Awards, prima ediţie a premiilor care celebrează cei mai relevanţi artişti şi creatori de conţinut. Ea s-a bucurat să ia parte la evenimenti în cele două zile şi abia aşteaptă să revină în România.

Anul acesta, INNA a lansat albumul „YO”, un album sincer, intens, scris cu multă iubire şi sinceritate, din suflet, chiar de artistă şi produs de David Ciente, alături de care a mai colaborat pentru „Ruleta”, „Gimme Gimme” şi „Nirvana”. Albumul a fost lansat de Global Records în colaborare cu ROC Nation, labelul lui Jay-Z, care reprezintă artişti de top precum Rihanna, Shakira, Mariah Carey, Damien Marley, Miguel, Willow Smith.