Pentru o seară reuşită,dar ieftină cu iubitul,redbookmag.com vă oferă câteva idei de activităţi.

Masa în oraş şi un film

În loc să luaţi clasica cină în oraş,încercaţi prânzul sau micul dejun. Preţurile la restaurant sunt mult mai scumpe seara şi ceea ce contează de fapt este să petreceţi timp împreună.

În timpul verii,schimbaţi cinematograful din mall cu unul în aer liber. Nu numai că economisiţi bani,dar este şi mult mai romantic.

Cina romantică

Dacă doriţi să aveţi o cină romantică,nu există loc mai potrivit decât în propria casă. Poţi să îi faci o surpriză partenerului tău pregătindu-i o masă la lumina lumânărilor sau puteţi chiar să pregătiţi masa împreună. Orice variantă vei alege,atmosfera intimă a propriei casei vă va oferi un surplus de romantism.

Gesturile romantice

Sunt foarte multe activităţi romantice pe care le puteţi face împreună. Pregăteşte-i o baie cu multă spumă. Nu uita de sărurile relaxante de baie şi de lumânările romantice. Dacă nu eşti o fană a băilor romantice,decorează-ţi dormitorul cu petale de trandafir şi nelipsitele lumânări.

Întâlnirile în grabă

Trebuie să lucraţi amândoi până târziu şi nu vă rămâne prea mult timp de petrecut împreună. Trezeşte-l puţin mai devreme ca să aveţi timp să vă cuibăriţi împreună sub plapumă sau să vedeţi răsăritul împreună.

Stabiliţi p întâlnire prin telefon. Dacă nu v-aţi mai văzut de mult timp,eliberaţi-vă 15 minute din rutina zilnică pe care să le petreceţi vorbind la telefon şi povestindu-vă despre ziua voastră unul altuia.

Întâlnirile în aer liber

Bucuraţi-vă de o zi însorită şi pregătiţi rapid nişte senvişuri sau prăjiturele şi plecaţi la un picnic în parc sau într-o pădure. Nu costă mult si vă oferă ocazia să construiţi o legătură puternică între voi.

Nu uitaţi să fiţi copii. Duceţi-vă la terenul de joacă,daţi-vă în leagăne şi pe tobogan. Este extrem de distractiv şi pentru câteva ore vă veţi simţi ca doi copii din nou.

Călătorii

Faceţi scurte excursii în afara oraşului. Nu trebui să mergeţi într-un loc scum. Un weekend la o pensiune poate fi exact ceea ce aveţi nevoie pentru a vă încărca bateriile.