Chiar dacă pare o adevărată provocare să îi spui,sau să îi dai de înţeles celui de lângă tine ceea ce simţi,nu este imposibil. Fii relaxată,pentru că flirtul are propriile reguli ale seducţiei şi poate decurge de la sine.

Noi îţi propunem câteva trucuri pe care ai putea să le foloseşti pentru a scăpa de timiditate.

Fii tu însăţi

Nu trebuie să pretinzi a fi altcineva pentru a impresiona o persoana de sex opus. Mai degrabă,trebuie să fii încrezătoare.Recunoaşte-ţi  valoarea propriei persoane.

Nu intra în panică

Păstrează-ţi calmul,indiferent de situaţie. Respiră adânc înainte de a face orice mişcare,astfel încât să te simţi relaxată.Se spune că flirtul este o artă în care numai oamenii moderaţi pot reuşi.Pentru a reuşi în această artă,nu intra în panică în momentul în care vei vedea un membru de sex opus.

Sporeşte încrederea în tine

Recunoaşte nesiguranţa care te macină şi adu-ţi aminte că nimeni nu este perfect. Făcând acest lucru,oamenii vor deveni  atraşi în mod automat de persoana încrezătoare în forţe proprii.Acest lucru te va ajuta foarte mult să devii câştigătorul acestui joc al seducţiei.

Leagă prietenii

Înainte de a sări în lupta flirturilor,studiază modalităţile prin care poţi face cunoştinţă cu persoane de sex opus . Cel mai bun mod de a stabili o legătură  este de a fi prieteni cu ei .Acest lucru te va face să te simţi confortabil .Cu un prieten îţi este mult mai uşor să deschizi subiecte de conversaţie şi  să flirtezi,după ce ajungi la un anumit nivel de confort .

Fă cunoştinţă cu extrovertiţii

Apropierea de oamenii extrovertiţi poate fi benefică. La un moment dat,vei observa că timiditatea ta nu mai este vizibilă atunci când esti însoţită de oameni extrovertiţi. Te vei  bucura de conversaţie,iar în cele din urmă,vei câştiga încrederea în sine necesară pentru a flirta. 

Nu ezita

Nu ezita să iniţiezi conversaţii . Atunci când o persoană se apropie,nu-ţi fie frică să deschizi o discuţie,chiar dacă eşti însoţită de o prietenă sau un prieten.  După ce vei combate această ezitare,îţi va fi mai uşor să aluneci pe teritoriul flirtului.În plus,vei simţi că e firesc să practici tehnicile de flirt.


Citeşte şi:

Zodia trădează felul în care flirtezi

Trucuri simple de seducţie