Veti călători în lumea filmului (de la clasic la mo­dern) pe ritmurile celor mai cunoscute coloane sonore,excelent interpreta­te de cei 62 de instrumentişti ai European Royal Orchestra,aflaţi sub ba­ghe­ta celebrului dirijor austriac Gottfried Rabl,de la Orchestra Simfonică Radio dinViena.

Din orchestră fac parte tineri studenţi şi absolvenţi ai şcolilor româneşti şi internaţionale de muzică,alături de profesionişti care activează în întreaga ţară,reuniţi sub numele de European Royal Orchestra.

Proiectul se află la a doua ediţie şi va presupune,pe lângă inedita reinterpretare a muzicii de film,un spectacol de lumini şi proiecţii. Pe ecranul din spatele orchestrei se vor derula secvenţe din filme, cele mai frumoase momente des­prin­se din capodoperele Hollywoodului ("Sunetul muzicii",Telecinemateca,Superman,"James Bond","E.T.","Fantoma de la operă",Hook,Titanic,"Star Wars" etc.).


Atmosfera de gala de la Sala Pala­tului va fi completata de glasul divin al sopranei Media­na Vlad,prim so­lis­ta a Teatrului de Opereta "Ion Dacian" si de tenorul Mircea Ciurez,de Daniela Vlădescu,prim solista Teatrului Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski” din Constanţa sau tenorul Romeo Saleno şi soţia sa,Julia,primul cuplu de de pop-opera din lume.

.

Preţul unui bilet pentru concertul Hollywood Music in Bucharest,în funcţie de categorie,este de:

  • Categoria 1:60 lei
  • Categoria 2:80 lei
  • Categoria 3:100 lei