În cadrul unui interviu la Antena Stars, Ioana Ginghină a mărturisit că nu vrea să vorbească despre această experienţă, întrucât, pur şi simplu, ”nu poate”. 
 
“Nu vreau sa vorbesc despre asta nimic. Asta am zis tuturor care m-au sunat azi, să mă înţelegeţi şi pe mine că nu pot, nu pot! Fizic, psihic, nu pot. Nu mă simt bine şi nu pot să zic acum nimic. Azi e o zi specială, sunt tot timpul cu Ruxi lângă mine, e o zi specială şi pentru Ruxi şi trebuie să mă înţelegeţi acum că nu pot, adică nu este strict de nimic, dar nu pot, fizic, nu sunt în stare acum, poate peste o zi, două, cinci, nu ştiu, dar în momentul acesta nu pot. (…). Ne-am întâlnit, dar mai este ceva de semnat. (…) Astăzi a fost cu Ruxi şi a fost un pic mai complicat, adică nu mai e numai de mine acum, ştii?”, a declarat Ioana Ginghină pentru Antena Stars.
 
 
Într-un alt interviu, aceasta a mărturisit că vor împărţi cheltuielile pentru creşterea Ruxandrei, fiica lor: ”„Eu sunt angajată la Teatrul Ion Creangă, am propria afacere şi aici mă refer la şcoala de actorie MiniArtShow, dar şi un blog. Financiar sunt ok”, a declarat ea pentru Libertatea. 
 
Alexandru Papadopol (44 de ani) şi Ioana Ginghină (41 de ani) s-au cunoscut pe platourile de filmare ale primei telenovele româneşti: “Inimă de ţigan”. Cei doi şi-au unit destinele în 2007, iar în 2008 au devenit părinţi.