S-a vorbit mult despre faptul că Iulia Albu ar fi însărcinată a doua oară, iar acum vedeta a rupt tăcerea, în cadrul unui interviu.  Astfel, ea a dezvăluit că nu este însărcinată, însă îşi doreşte un al doilea copil. 
 
 
”În viaţa mea au existat două momente de cumpănă. Primul, când aveam câţiva ani şi al doilea, recent, când, în urma unui diagnostic greşit, care a amânat o intervenţie urgentă, am ajuns pe masa de operaţie în ajun de Paşte. În primul caz, am avut noroc să fiu tratată de către regretatul Prof. Dr. Pesamosca, iar în cel de-al doilea, de către renumitul Prof. Dr. Brăţilă. Experienţa mea recenta va fi tratată în cadrul unui proiect amplu privind importanţa diagnosticării corecte şi tratamentului chisturilor ovariene, dar nu numai. Practic, în timp ce toată presa vehicula o posibilă sarcină, eu mă pregăteam de operaţie. Ceea ce ştiu dincolo de orice îndoială este că, atât eu, cât şi iubitul meu, ne dorim o familie de minimum patru, iar acum suntem doar trei.”, a mărturisit Iulia Albu pentru Viva!
 
 
Iulia Albu a fost operată de chist ovarian 
 
Zilele trecute, într-o postare pe blogul personal, Iulia Albu a mărturisit că a fost operată în urmă cu o lună de zile, chiar înainte de Paşte, după ce i s-a descoperit un chist ovarian. 
 
”Aşadar … am suferit în data de 24 aprilie 2019 (da, atât de recent) o intervenţie de îndepărtare laparoscopică a chistului ovarian şi singurul motiv pentru care m-am hotărât să vă povestesc, este că, deşi sunt o femeie care a avut si are opiniile celor mai reputaţi specialişti, am trecut prin ceea ce unele dintre voi au trecut deja si sper că altele nu vor fi nevoite să o facă.
 
 
Din fericire, diagnosticul corect nu a venit „prea târziu”, operaţia a decurs bine, iar a doua zi eram deja acasă. Intervenţia a presupus o lună de repaus „de bun simţ” şi o verificare ulterioară. Nu, nu am avut dureri sau disconfort major şi am purtat tocuri chiar de a doua zi”, a scris Iulia Albu pe blog.