Consiliul Judeţean Sibiu a oferit Iulianei Tudor Cheia Judeţului Sibiu ca semn de apreciere pentru activitatea profesională, dar şi de prietenie din partea sibienilor unde este aşteptată mereu ca acasă.

Iuliana a avut parte de o seară- surpriză organizată fără ştirea ei de către Silvia Macrea, managerul Junilor Sibiului şi Elise Stan. Artişti celebri au urcat pe scena de la Sibiu şi i-au spus La mulţi ani! Surpriza cea mai mare a fost că pe scenă a urcat şi fiul Iulianei...emoţiile au copleşit-o şi i-au smuls lacrimi de fericire prezentatoarei tv care nu a mai putut vorbi minute în şir.

"Am primit cel mai frumos cadou astăzi: multă Dragoste! Mulţumesc Consiliului Judeţean Sibiu, prin Daniela Câmpean (Preşedinte), Ministerului Culturii şi Identităţii Naţionale, prin Alexandru Pugna (Ministru Secretar de Stat), pentru distincţiile oferite. Mulţumesc fiecărui artist care aseară a fost la Sibiu pentru mine. Mulţumesc fiecărui coleg din TVR care mi-a fost alături şi a avut încredere în mine. Mulţumesc Mentorului meu, Elise Stan, pentru ceea ce sunt azi. Mulţumesc părinţilor mei, pentru educaţie şi dragoste. Mulţumesc familiei mele. Şi multumesc publicului de pretutindeni, care mă însoţeşte constant de 20 de ani", a declarat Iuliana Tudor.