Nume de top din industria muzicală românească au urcat pe scenă şi au adus în faţa publicului momente inedite de muzică lăutărească veche, folclor reinterpretat, dar şi folclor autentic, în cea de-a treia parte.

Cele trei rochii cu care Iuliana Tudor a apărut pe scena Cerbului de aur din acest an poartă semnătura designerului Rhea Costa. Dacă în prima parte, vedeta a purtat o rochie fucsia vaporoasă, care a dat o notă de eleganţă deschiderii spectacolului, în cea de a doua parte a îmbinat modernul cu tradiţionalul, purtând o frumoasă ie albastră stilizată cu pantaloni de piele.

În cea de-a treia parte, creatorul vestimentar Rhea Costa a propus o cămaşă lungă albă din bumbac, brodată manual, la mâneci.

„Mulţumesc tuturor românilor care ne-au urmărit aseară, într-un număr impresionant, cifrele de audienţă au fost remarcabile. Mulţumesc echipei cu care am lucrat de mai bine de trei luni pentru a construi un spectacol care s-a adresat tuturor generaţiilor. Felicitări artiştilor, orchestrei şi Televiziunii Românie“, declară Iuliana Tudor.