Actriţa de 52 de ani îi blamează pe cei care comentează despre viaţa ei fără să ştie nimic despre trecutul ei medical sau personal. Într-un interviu oferit celor de la Vanity Fair în 2006, imediat după despărţirea de Brad Pitt, Jennifer a dezvăluit că şi-a dorit dintotdeauna să aibă copii: „Am vrut, vreau, voi avea!‟. La acea vreme, Aniston n-avea mai mult de 36 de ani. Acum, la 52, oare cum vede ea lucrurile?

Jennifer a devenit cunoscută datorită serialului „Prietenii tăi”, din anii ’90, dar şi a căsniciei cu unul dintre cei mai cunoscuţi şi importanţi actori de la Hollywood, Brad Pitt, însă nu şi-a dorit niciodată o expunere exagerată în faţa presei sau a publicului, mai ales când a venit vorba despre viaţa ei privată.

Cu toate astea, oamenii au analizat pe toate părţile viaţa ei şi alegerile făcute şi au comentat totul fără pic de empatie şi înţelegere a situaţiei în care se afla ea. „Am luat totul foarte personal, m-au deranjat enorm zvonurile despre o eventuală sarcină şi acuzaţia «O, a ales cariera în detrimentul maternităţii!»‟, a recunoscut diva hollywoodiană.

„Şi asta în condiţiile în care lumea habar n-are ce se întâmplă cu mine în mod personal sau pe plan medical, de ce nu pot… de ce pot avea copii. Oamenii nu ştiu nimic despre mine‟, declară vedeta care consideră toate acele speculaţii „dureroase” şi „pur şi simplu răutăcioase‟.