Jennifer Aniston o va boteza pe fetiţa bunei sale prietene, Katy Perry, care urmează să nască peste câteva săptămâni. O sursă apropiată vedetelor a declarat tabloidului The Sun că „Jennifer este foarte emoţionată în legătură cu acest eveniment şi a plâns când i s-a cerut să devină naşă de botez”, informează closermag.fr.

Katy Perry şi logodnicul ei, Orlando Bloom, au pus-o în capul listei pe vedeta din „Friends” ca potenţială naşă de botez şi, spre marea lor bucurie, actriţa a acceptat rolul.

În perioada de izolare, Jennifer Aniston şi Katy Perry au petrecut mult timp împreună, ele fiind văzute şi plimbându-se împreună, desigur respectând distanţa socială.

Jennifer Aniston nu are copii (deşi şi-ar fi dorit), ceea ce nu înseamnă însă că nu are experienţe legate de aceştia. Ea a botezat-o şi pe Coco (16 ani), fiica prietenei sale, Courteney Cox, alias Monica Geller din „Friends”.

Este primul copil al cuplului Katy Perry - Orlando Bloom, care au o relaţie de trei ani.Vestea a fost dată de artistă în videoclipul, „Never Worn White“ lansat pe 5 martie.

Katy Perry, numită recent de prinţul Charles ambasador al British Asian Trust pentru India, s-a logodit anul trecut cu Orlando Bloom. Ea a mai fost căsătorită cu actorul Russell Brand, de care a divorţat în 2011, după 14 luni de căsnicie.  Katy Perry a debutat în 2001, dar succesul a venit odată cu „One of the Boys” (2008). Catalogul ei muzical a generat peste 35 de miliarde de accesări audio online, iar cele cinci albume ale ei au fost vândute în peste 45 de milioane de copii, potrivit Capitol Records.