"Prin ‘Mesajul meu’ am încercat să transpunem starea aceea în care te regăseşti după ce totul s-a terminat între tine şi persoana iubită, dar sufletul tău tânjeşte după ea şi ai da orice pentru a o revedea. Cu toţii am experimentat aceste trăiri la un moment dat, nu-i aşa?",a declarat Jo. 
 
Piesa ‘Mesajul meu’ vorbeşte despre momentele de dor şi nostalgie prin care toţi trecem la un moment dat,după o despărţire. Este acea perioadă de tranziţie în care încerci să uiţi pe cineva,dar indiferent ce ai face,acea persoană este încă prezentă în mintea ta şi cedezi,renunţi la orgoliu şi dai un mesaj fostei iubiri. 
 
Piesa a fost compusă şi produsă de către Randi,în studiourile Famous Production,iar videoclipul,o coproducţie Cat Music şi Famous Production,a fost regizat de către Khaled Mokhtar. 
 
Jo este una dintre artistele cu o prezenţă constantă pe posturile de radio şi TV,cu o continuitate în ceea ce priveşte linia pieselor pline de emoţie,începută anul trecut cu ‘Şoapte’,cu o interpretare intensă şi o sensibilitate aparte. 
 
Dacă ai suferit vreodată din dragoste,atunci piesa această este pentru tine! 
 
Vezi noul videoclip Jo- ‘Mesajul meu’ aici: