Astfel, după mesajul emoţionant dedicat partenerului ei, pe care l-a făcut public după ce unii dintre fanii ei au început să se întrebe dacă nu cumva cei doi s-au despărţit, acum, actriţa a vorbit despre un moment emoţionant.


“Nu vreau soare, nu vreau luna / Vreau pupic de noapte bună / Nu vreau să mă-mbraci în stele,/ Vreau s-asculţi visele mele...” Tocmai am ascultat cu Zori una dintre cele mai emoţionante melodii compuse pentru copii... Cum eu sunt pentru totdeauna îndrăgostită de vers şi poezie mai ales când sunt frumos transpuse pe muzică, nu pot să nu mă mir ca un copil de câte ori ascult melodia asta....
Am făcut baie, ne-am demachiat ( şi când folosesc pluralul nu îl folosesc întâmplător:), şi acum ne pregătim de culcare. Vă daţi seama că Zora m-a demachiat mai mult decât era nevoie... 😊Oricum, minunea mea vorbăreaţă este foarte pasionată de ritualul meu de înfrumuseţare... aşa că vă daţi seama ce mă aşteaptă peste ani. Am început deja să negociem ora de culcare cu “5 minute mamiiii... încă 5 minuteee”... aşa că... mi-am cam găsit nasul
.”, a scris ea pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAMI pentru🥈ACHIM & ZORA (@catalinagramajojo) on

Zilele trecute, Cătălina Grama a făcut public un mesaj emoţionant dedicat soţului ei

”E o perioadă de turnee în care eu şi iubitul meu nu ne mai vedem atât de des cum suntem obişnuiţi. În astfel de momente îmi dau şi mai bine seama cât de importantă e familia noastră şi de unită… Dorul de tine mă face să fiu şi mai mult recunoscătoare pentru tot mi-a fost dat, Paul Ipate. Am răcit un pic şi aş vrea să fii aici să mă strângi în braţe. Ştiu că mă alint, însă cea mai bună parte e că lângă tine pot fi oricât vreau eu de vulnerabilă. Pentru că tu eşti stânca mea neclintită şi refugiul meu de fiecare dată când lucrurile o iau razna. Te iubesc şi îţi trimit dorul meu”, a scris ea pe contul personal de socializare.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAMI pentru🥈ACHIM & ZORA (@catalinagramajojo) on

Cei doi au împreună o fetiţă care le luminează fiecare zi. Pe lângă micuţa Zora, Jojo mai are un băieţel în vârstă de 7 ani, Achim, din căsătoria cu bancherul Ionuţ Grama.