Pe 31 august 2021 vă aşteptăm la Romexpo pentru un eveniment de zile mari cu Hollywood Vampires, anunţă organizatorii, Metalhead. Supergrupul din care fac parte Alice Cooper, Johnny Depp şi Joe Perry revine la Bucureşti. Primele 500 de bilete din fiecare categorie au preţ earlybird! Acestea se pun în vânzare, luni, pe 14 decembrie la ora 10:00, pe iabilet.ro.

Hollywood Vampires este un supergrup fondat de Alice Cooper, Johnny Depp şi Joe Perry. Scopul formaţiei era de a aduce un tribut tuturor artiştilor din scenă rock care au murit din cauza exceselor. Numele formaţiei este preluat de la clubul de băutori The Hollywood Vampires ale cărui baze au fost puse de Cooper în anii '70 şi din care făceau parte diferiţi artişti precum John Lennon, Ringo Starr, Keith Moon sau Micky Dolenz.

Citeşte şi

„Siamezii toxici“ de la Aerosmith: „Luau orice drog le puneai sub nas“

Formaţia a lansat două albume până acum, albume la care au colaborat cu artişti precum Paul McCartney, Dave Grohl, Joe Walsh sau Cristopher Lee. În momentul de faţă, celor trei membri fondatori li se adaugă şi Tommy Henriksen, bassistul lui Alice Cooper.

De-a lungul timpului, The Hollywood Vampires au urcat pe scenă alături de artişti precum Duff McKagan, Matt Sorum (ambii Guns n' Roses), Brad Whitford (Aerosmith) sau Robert DeLeo (Stone Temple Pilots). În total, vor fi puse în vânzare 10.000 de bilete, cu preţuri cuprinse între 1t9 de lei şi 450 de lei.

FOTO Shutterstock