Prinţul William şi Kate Middleton s-au întâlnit pentru prima dată în anul 2001, în timp ce amândoi erau studenţi, la Universitatea Andrews din Scoţia. Între cei doi a fost chimie de la început şi au devenit prieteni din prima. Între timp, au descoperit că îi leagă multe lucruri - sportul, pasiunea pentru studii şi eleganţa. Astăzi, după 20 de ani de la prima întâlnire, cei doi Duci formează un cuplu solid şi au împreună trei copii, Prinţul George, Prinţesa Charlotte şi Prinţul Louise. Fericirea lor pare că nu este întâmplătoare! Astrologii spun că lui Kate şi lui William le-a fost scris în stele destinul, iar prima lor întâlnire nu ar fi fost în această viaţă, ci cu mult timp înainte.

Ducii de Cambridge, legături karmice profunde

Kate Middleton s-a născut pe 9 ianuarie 1982, iar Prinţul William pe 21 iunie 1982, ambii în timpul eclipselor din zodia Rac. Deşi putem crede că este o coincidenţă, astrologii spun că acest lucru reprezintă un lucru important pentru compatibilitatea lor cosmică: „De fapt, înseamnă că între cei doi există legături karmice profunde‟, spune astrologul Narayana Montufar, potrivit womanshealth.com. Kate este în zodia Vărsător, iar William, în zodia Gemeni - două semne aeriene. Acest lucru indică faptul că William este atras din punct de vedere intelectual de Kate şi o apreciază pentru inventivitatea ei.

Marte, planeta pasiunii, se află în acelaşi loc pe hărţile lor astrale - în Balanţă: „Acest lucru vorbeşte despre stilul şi despre puterea lor de a se afirma. În Balanţă, energia lui Marte îi ajută să fie răbdători şi diplomatici în momentele de criză. Marte este motivul pentru care Kate şi Milliam pot sacrifica părţi din ei înşişi, de dragul statutului regal.

Ambii parteneri sunt interesaţi de tradiţie, de familie, de putere şi de moştenire. Lunile de naştere ale celor doi sunt legate de nodurile lor nordice ale destinului, care îi transformă în persoane populare şi dedicate publicului: „Acesta este un aspect destul de rar întâlnit şi dacă îl găseşti în diagramele partenerilor, asta înseamnă o mare siguranţă a cuplului‟, spune specialistul.

Potrivit astrologului, conexiunea din această viaţă nu face decât să îi întărească din punct de vedere emoţional. Din punct de vedere astrologic, cei doi se completează perfect. De exemplu, William îi aduce lui Kate bogăţie, iar Kate îl ajută pe soţul ei să fie mai responsabil: „William îi aduce lui Kate bogăţie, o onorează şi o completează în gânduri. La rândul său, Kate îl ajută pe William să îşi amintească de responsabilităţile sale şi cum trebuie să se prioritizeze pe el şi pe ceilalţi‟.

William şi Kate, profesii nobile într-o altă viaţă