Kate adoră să-i implice şi pe copiii ei, Prinţul George, Prinţesa Charlotte şi Prinţul Louis, în întregul proces de preparare a mâncării, mai ales când vine vorba despre făcut paste sau pizza. Însă care este meniul zilnic al soţiei Prinţului William?

Middleton preferă smoothy-urile la micul dejun, întocmai precum cumnata ei, Meghan Markle. Ce conţin acestea? Mail Online a dezvăluit că ducesa adoră combinaţia de kale, spirulină, matcha (frunze de ceai verde), spanac, frunze de coriandru şi afine. De asemenea, ea consumă şi câte un bol întreg de terci de ovăz la micul dejun.

Nu este vegetariană, însă alege, de cele mai multe ori, să mănânce preparate fără carne la prânz. În timpul turneului pe care ducii l-au avut în India, chef-ul Raghu Deora a fost responsabil cu prepararea mâncării celor doi soţi regali şi a mărturisit că le-a servit kebab din legume şi curry: „A fost totul vegetarian pentru aşa mi s-a spus că preferă amândoi.”

Lui Wiliam şi Kate le place, de asemenea, să mănânce sushi. Stând e vorbă cu chef-ul haponez Akira, Ducele de Cambridge a spus: „Sunt foarte impresionat de sashimi-ul cu somon pe care ni l-aţi servit! Vă mulţumesc! Soţia mea şi cu mine adorăm sushi-ul! Cel mai probabil vom reveni să mai luăm masa aici, când nu e prea aglomerat...”, a declarat după ce a făcut o vizită restaurantului Japan House din Londra.

Printre preferatele lui Kate se mai află salata de pepene, tabbouleh, ceviche (un soi de mâncare din fructe de mare), gazpacho (supă rece făcută din legume crude), conform celor publicate de Daily Mail în 2014.