Viaţa cu copii mici nu este uşoară nici pentru o ducesă! Cu trei copii energici, lui Kate Middleton îi este greu să ţină pasul cu ei, în special cu Louis, care, potrivit goodto.com, „nu îi vine să creadă cât de repede a crescut‟. Dacă până acum Prinţul Louis a fost ţinut cât mai departe de lumina reflectoarelor (de fapt, înafară de a-i vedea chipul în câteva portrete ale familiei, nu am văzut sau auzit prea multe despre micuţul Louis), Ducesa de Cambridge le-a împărtăşit tuturor, de curând, care este cea mai nouă pasiune a micuţului, care îl ţine atât pe el în priză, cât şi pe cei care se află în jurul lui.

Prinţul Louis este îndrăgostit de scuterul său

Într-un interviu realizat recent, Kate Middleton a împărtăşit informaţii despre viaţa sa de familie cu cei trei copii, inclusiv a dat detalii despre hobby-urile celor mici: „Louis a devenit atât de mare acum, aleargă foarte repede şi mai ales pe scuterul său mic. Este foarte rapid, nu pot ţine pasul cu el‟, a spus Kate, potrivit goodto.com. Se pare că băieţelul este îndrăgostit de noul său scuter şi având în vedere că a apărut o imagine cu el pe o mică bicicletă roşie se pare că nu este singura lui posesie preţioasă cu două roţi.

Luna trecută, prinţul Louis a sărbătorit două evenimente importante - ziua când a împlinit trei ani şi totodată prima zi la Willcocks Nursery School din Kensington.

Sursă foto: Instagram, Shutterstock