Se cunosc de 30 de ani, iar în 2006 chiar şi-au jucat povestea de dragoste în „The Lake House‟. Într-un interviu acordat recent, pentru revista Esquire, Bullock a vorbit despre legătura pe care o are cu Keanu Reeves şi a dezvăluit care este motivul pentru care îl vede pe actor doar ca pe un prieten, deşi pe marile ecrane, între ei a existat mereu pasiune.

În interviul Esquire, Bullock a dezvăluit că dacă ar fi existat o legătură romantică între ea şi Reeves, acest lucru le-ar fi distrus prietenia strânsă, pe care o au de trei decenii: „Keanu este un timp care este prieten cu fiecare femeie pe care o întâlneşte. Nu cred că există cineva care să aibă ceva oribil de spus despre el. Cred că şi din cauza asta am supravieţuit ca şi cuplu, pe ecrane‟.

Întrebată care a fost secretul datorită căruia prietenia lor a rezistat, ea a spus: „Trebuie doar să creştem împreună pe drumuri paralele, să ne întâlnim la cină şi să lucrăm împreună. Şi cu cât timpul trece mai mult, cu atât sunt mai uimită‟, a spus Bullock.

Keanu Reeves i-a adus acasă şampanie, trufe şi flori