Acum fix 18 ani, pe 5 noiembrie 2003, Voltaj venea la KISS FM şi cânta „Noapte Bună”. A fost piesa cu care a început povestea KISS, postul care avea să devină radioul numărul 1 din România.

Cum am ajuns aici? Cu ajutorul milioanelor de oameni care ne ascultă în fiecare zi, dar şi cu sprijinul tuturor partenerilor noştri. Vineri, 5 noiembrie 2021, live pe radio KISS FM (şi cu trupa Voltaj, din nou alături de noi), am dat cea mai tare petrecere de majorat de la radio. Vă mulţumim!

„18 ani e o vârstă frumoasă, fie că priveşti la ea în trecut, fie că abia o aştepţi. Ea vine cu libertăţi, teoretic cu nişte maturitate, dar şi cu responsabilităţi. Cam aşa cred că suntem şi noi: liberi şi fericiţi, maturi fără să fim plicticoşi şi gata să ne asumăm responsabilitatea la care ne obligă poziţia, pe care o ocupăm de atâţia ani, de cel mai ascultat radio din România. La mulţi ani, Kiss FM! Să ne bucurăm împreună de muzică şi de viaţă!”, a declarat Dan Finţescu, directorul de programe al staţiei Kiss FM.

Kiss FM e operat în România de Antenna Group, o companie internaţională media şi de divertisment, cu operaţiuni în Europa, America de Nord şi Australia, care investeşte în televiziune, Pay TV, media digitală, e-commerce, producţii TV, radio şi muzicale. În portofoliul companiei intră Kiss FM, Magic FM, Rock FM, ONE FM, Asha Radio, Kiss TV, Rock TV, Magic TV si Kiss FM Chişinău.