Vestea că Mihai Mitoşeru şi Noemi vor divorţa a surprins pe toată lumea, iar apoi tânăra, în vârstă de 31 de ani, care se află într-o vacanţă în Franţa cu sora ei a făcut un gest inedit. 
 
Deşi în imaginile făcute publice pe contul de socializare, Noemi apărea extrem de fericită, ulterior, când s-a aflat de divorţ, aceasta şi-a şters contul de Facebook, dar şi pe cel de Instagram. 
 
 
Mihai Mitoşeru a decis să divorţeze de femeia care i-a fost alături timp de 13 ani. Această decizie vine la patru ani de la căsătoria civilă. 
 
”Am avut bunul simt sa ascund elegant situaţia, dar a trecut prea mult timp si nu mai pot sa fac pe prostul! După o relaţie de 13 ani, am holtarat ca săptămâna viitoare sa mergem la notar şi sa divorţăm! Nu ne mai înţelegeam, nu mai mergea, ne doream lucruri diferite (eu voiam familie şi copii, ea intrase in criza femeii de 32 de ani şi şi-a pus silicoane), şi de 3 luni a plecat la mama ei! Ştiu ca ne iubim (e greu sa treacă după atâţia ani), dar e mai bine aşa! Ii mulţumesc pt toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreuna (şi au fost multe in 13 ani!) şi vreau sa fie fericita toată viaţa (chiar şi fără mine), dar îmi doresc acelaşi lucru şi pentru mine!”, a scris Mihai Mitoşeru pe Facebook.
 
Camelia Mitoşeru, mama lui Mihai Mitoşeru, primele declaraţii despre divorţ
 
 
“Eu o iubesc pe Noemi, a fost fata mea. Nu ştiu ce se întâmplă. După 13 ani este foarte greu. Eu nu am făcut diferenţă între copii. Mă doare sufletul. Ea nu a plecat la alt bărbat şi nici el la altă femeie. Pur şi simplu, oamenii se despart şi nici ei nu ştiu de ce. Vine un moment şi se rupe ceva. El este mai mare decât ea şi îşi dorea un copil foarte mult, iar ea nu avea scopul acesta. Eu aştepam să rămână însărcinată şi ea şi-a pus silicoane. Cred că ea copilăreşte. De când a murit tatăl ei s-a schimbat foarte mult. Mie mi-a spus cândva că acesta a fost un semn să nu mai facă nuntă. Dacă pot să-i împac mâine mă duc. Da, mi-au cerut sfaturi, le-am spus să aibă răbdare, că timpul le rezolvă, că poate este o rătăcire. Mihai a avut multe momente când a vrut să meargă să divorţeze şi i-am spus să aibă răbdare că poate se întoarce. Pentru Mihai e groaznic, o iubeşte foarte mult. Sunt convinsă că şi ea îl iubeşte. De trei luni, am avut speranţa că se împacă şi Mihai a zis că mai bine bag divorţ, ca nu cumva în vieţile noastre să apară cineva şi să ne facem de râs”, a declarat Camelia Mitoşeru în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.