O ştim prea bine din videoclipurile şi concertele ei spectaculoase, din melodiile cu mesaje puternice, care inspiră o generaţie întreagă de tineri, însă, în spatele imaginii ei de femeie stăpână pe destinul ei, se află o latură vulnerabilă, despre care nu ştie multă lume.

Am fost violată în mod repetat la 19 ani”, ne ia complet prin surprindere Gaga. „Am fost traumatizată în mai multe feluri în cariera mea, de-a lungul anilor, dar am supravieţuit şi am mers mai departe. Dar, când m-am uitat la Oscarul meu, am văzut suferinţă. Nu ştiu dacă a înţeles cineva ce am vrut să zic, dar eu cu singuranţă am înţeles tot...”, a adăugat vedeta.

După ani întregi de la episodul regretabil şi traumatizant din viaţa ei, cântăreaţa continuă să se lupte cu efectele negative asupra fizicului şi psihicului ei. Sufăr de simptom post-traumatic, am durere cronică. Răspunsul neuropatic la trauma suferită este ceea ce mi se întâmplă în fiecare săptămână din viaţa mea. Iau pastile pentru asta. Am mai mulţi doctori care se ocupă de mine. Doar aşa supravieţuiesc eu zi de zi.”

Starul pop şi-a dorit să le transmită un mesaj de încurajare celor care au trecut printr-o experienţă similară. Ea a ţinut să precizeze că astfel de persoane pot apela cu încredere la ajutor specializat în momentul în care sunt dispuse să-şi facă cunoscută povestea.