Actorii care formează un cuplu atât pe marile ecrane, cât şi în viaţa reală nu reprezintă un lucru neobişnuit la Hollywood. Unii dintre ei, se cunosc la filmări, iar apoi ajung să aibă relaţii de scurtă durată, iar alţii, chiar ajung să se căsătorească şi să fie fericiţi ani de zile. Aşadar, nu ar fi surprinzător ca şi cel puţin un James Bond să fi avut o relaţie, în afara camerei, cu o „Bond Girl‟. Să fie cazul şi Lanei Wood cu Sean Connery?

Într-un interviu pentru Fox News, actriţa a împărtăşit detalii despre relaţiei ei cu Connery şi a explicat că îl cunoştea pe actor, înainte să lucreze pentru „Diamons Are Forever‟, deoarece aveau prieteni comuni.

Citeşte şi: FOTO Cum arată acum fetele lui Bond, femeile frumoase şi puternice care i-au fost alături agentului 007

„L-am cunoscut cu ani în urmă. Iubitul meu de  atunci era producătorul de film Jerome Hellman, bun prieten cu Sean. Am fost invitaţi la cină, la el acasă, şi îmi amintes că era distractiv. Era foarte magnetic. Era foarte carismatic şi ne-am simţit grozav. M-am simţit atât de confortabil cu el… Eram complet în largul meu. Aşa că, atunci când l-am văzut pe Sean în prima zi de filmare, am fost foarte încântată. Eu eram ca o epavă nervoasă pe platorile de filmări‟, a spus actriţa.