Potrivit unui material publicat pe traveltips.usatoday.com, căsătoriile reprezintă un business excelent în Vegas, existând ani în care peste 100.000 de cupluri din întreaga lume vin aici pentru a-şi uni destinele în cele peste 500 de capele existente în Capitala Distracţiei. E şi normal să fie aşa, deoarece, pe lângă romantismul actului în sine, cei care aleg să se căsătorească în Las Vegas apreciază şi rapiditatea cu care se desfăşoară lucrurile, în cele mai multe cazuri cei care se hotărăsc să se căsătorească în jurul prânzului purtând deja acelaşi nume până în seara aceleiaşi zile. 

 Fiind vorba de un business major, e clar că autorităţile fac tot ce le stă în putinţă pentru a sprijini afacerea, astfel că ,,The Clark County Marriage License Bureau’’ - cel care emite certificatele de căsătorie - este deschis de la ora 8 dimineaţa până la miezul nopţii, 365 de zile pe an. Biroul Căsătoriilor este situat în centrul oraşului, la aproximativ 9.6 kilometri nord de celebra zonă The Strip. O parte dintre capelele din Vegas asigură celor care se căsătoresc chiar şi transport gratuit către birou şi înapoi. Taxa ce trebuie plătită pentru un certificat de căsătorie în Vegas este de aproximativ 77 de dolari, iar analizele de sânge nu sunt obligatorii. 

 Limita de vârstă a celor ce solicită căsătoria este de 18 ani, cei doi nu trebuie să fie rude, să nu fie căsătoriţi deja, iar solicitarea căsătoriei se face completând un document, fie la Biroul Căsătoriilor, fie online. În acest formular trebuie trecute numele şi prenumele mirilor şi părinţilor acestora, datele de naştere, numărul Social Security, dar şi informaţii privind eventuale căsătorii anterioare. De regulă, timpul de aşteptare la birou nu depăşeşte cu mult o singură oră.

 Interesant este şi faptul că numărul turiştilor ce au vizitat Las Vegas în 2018 a fost mai mare decât cel din anii trecuţi, deşi la nivel mondial o parte din cazinourile terestre au pierdut ceva teren în faţa celor online, a căror ofertă se îmbogăţeşte în permanenţă. De exmplu, la Vlad Cazino, primul casino online din România, clienţii pot juca ruletă şi blackjack cu dealeri live iar camerele de joc Vlad Bingo sunt din ce în ce mai populare în rândul amatorilor de bingo, ce pot practica jocul preferat pe bani reali, în deplină legalitate, doar la Vlad Cazino şi brandul partener Unibet. Totuşi, oricât de mult ar evolua tehnologia din spatele cazinourilor online, acestea nu vor putea reproduce atmosfera din marile cazinouri precum Bellagio, Mirrage, Caesars Palace, MGM Grand, ARIA, The Venetian and The Palazzo etc., astfel că numărul turiştilor din Vegas ar putea creşte în continuare, indiferent de motivul pentru care aleg această destinaţie de vacanţă perfectă.