Pielea frumoasă este singurul accesoriu de care ai nevoie pentru a străluci de sărbători

Sărbătorile de iarnă au un farmec aparte, aduc magie şi emoţie, momente de regăsire, melancolie şi bucuria de a dărui! În tot acest freamăt, elmiplant te ajută să redai frumuseţea naturală a pielii, prin atingerea naturii! Hidratarea intensă este secretul pielii frumoase, iar pentru că în sezonul rece aceasta are tendinţa să se usuce mai repede şi să îşi piardă elasticitatea, o îngrijire eficientă te ajută să previi aceste efecte neplăcute şi să te bucuri de o piele frumoasă şi sănătoasă.

Include în arsenalul tău de hidratare produse din ingrediente naturale şi te vei bucura în fiecare zi de efectele lor benefice. Dăruieşte-ţi hidratarea intensă, care se menţine timp îndelungat, cu setul cadou elmiplant ce conţine loţiune de corp şi cremă pentru mâini. Un cadou special, atât pentru tine, cât şi pentru persoanele dragi din viaţa ta, te ajută să te bucuri tot timpul de o senzaţie minunată de confort şi să ai o piele moale, fină şi catifelată. Cu setul cadou elmiplant, te vei simţi atât de bine în pielea ta, încât toţi cei din jur vor vrea să îţi afle secretul! 

 

Beloved vanilla, aroma care îţi aduce aminte de copilărie

Vanilia, una dintre cele mai îndrăgite arome ale copilăriei, îţi va aduce aminte de clipele frumoase din jurul bradului, când cadourile şi bunătăţile de care urma să te bucuri erau singurele lucruri care contau pe lume! Aceeaşi aromă caldă şi delicioasă pe care o adorai când erai doar o fetiţă, o regăseşti în loţiunea de corp elmiplant beloved vanilla, care îţi accentuează frumuseţea naturală de femeie!

Textura ei cremoasă şi formula revigorantă îţi dau o senzaţie plăcută de confort şi relaxare, îţi lasă pielea perfect hidratată şi îi conferă instant o senzaţie de catifelare, care se menţine timp îndelungat. Vanilla 100% naturală redă frumuseţea pielii şi o îmbracă într-un parfum delicat, care cucereşte simţurile. Momentele de îngrijire a pielii se vor transforma într-un adevărat răsfăţ şi îţi vor da o stare de bine, pentru ca tu să te bucuri de sărbători şi de sfârşitul de an aşa cum meriţi!

Mâinile îngrijite spun poveştile magice de sărbători

Ce altă imagine poate fi mai reprezentativă pentru sărbători ca mâinile tuturor femeilor dragi din viaţa ta care forfoteau necontenit pentru a pregăti cele mai minunate preparate, mâinile care răsfoiau filele cărţilor de poveşti în timp ce afară zăpada se aşternuse cât vedeai cu ochii sau aceleaşi mâini care împodobeau bradul de Crăciun? Toate aceste amintiri au o semnificaţie aparte, iar sărbătorile de iarnă sunt prilejul perfect pentru a le rememora împreună cu persoanele dragi din viaţa ta.

Dăruieşte-le un cadou special, care să le aducă aminte de acele momente!

În setul cadou elmiplant, regăseşti  crema pentru mâini Xpress Absorb, care asigură o hidratare imediată şi lasă pielea moale şi catifelată. Formula sa uşoară, non-grasă, este îmbogăţită cu aloe vera 100% naturală, recunoscută pentru proprietăţile sale emoliente şi hrănitoare.

 

Complexul de vitamine cu care este îmbogăţită, o combinaţie unică de vitamine B, conferă pielii un aspect sănătos. Se absoarbe uşor în piele şi oferă o senzaţie imediată de confort, pentru ca mâinile tale şi ale tuturor femeilor dragi ţie să fie frumoase şi îngrijite!

 

 

Descoperă noul set cadou elmiplant – Loţiune de corp beloved vanilla şi Crema pentru mâini Xpress Absorb!

 

Mai multe detalii pe:

 

Facebook

 

Instagram