Dana Budeanu şi-a exprimat admiraţia pentru Laura Cosoi în repetate rânduri, însă de curând, după ce blonda a anunţat că va deveni mamă din nou, ea a făcut declaraţii revoltătoare.

Mai exact, ea a acuzat-o pe Laura Cosoi că şi-a pierdut feminitatea de când a devenit mamă. 

Laura Cosoi, noi mărturisiri despre sarcină: ”Am aflat înainte de Crăciun!” Câte kilograme a luat vedeta

„Nu ştiu ce s-a întâmplat cu ea. Eu nu-s de acord, mă, cu ce vi se-ntâmplă. Cu asta, cu eu am născut şi nu mai sunt femeie, nu mai am timp de mine… nu ştiu pe ce fel de gândire intraţi. Mi se pare o aberaţie! Nu nu sunt de acord cu e i se-ntâmplă. Eu în viaţa mea nu mi-am imaginat că tu vei putea ajunge în langoşii ăia de sandale cu perne de aer sau cu ce naiba sunt şi să mergi prin oraş cu ei sau pe la Roma. Hai, mă, n-ai cum! Tu eşti cum erai tu…”, a punctat Dana Budeanu, deranjată de stilul vestimentar al Laurei Cosoi, potrivit VIVA!

Dieta rapidă a lui Dr. Oz te scapă de 10 kilograme în cel mai scurt timp

Iar şirul replicilor acide nu s-a oprit aici: „Băi, ştiţi ce? Femeile au un buton… care trebuie apăsat. Ştiţi ce zic? Dacă aia nu mai are butonul apăsat, e că tu eşti un fătălău, aţi înţeles? Punct! Dacă-i ţii butonul apăsat femeii, crede-mă că se cheamă miliţia. N-ai cum cu Laura, oricine ar zice orice. Femeia era-ntr-un fel. Acuma suntem cu rochiile astea fără formă, fără fond şi cu langoşii ăia, nu ne mai interesează nimic…Ce bine că aia mică a păpat! Extraordinar! Hai, lasă, că papă toţi copiii! Ce bine c-am reuşit cu diversificarea! Lasă diversificarea, pune dracu Louboutinii şi, hai, dă-i drumul prin casă.”, a mai spus ea.

Laura Cosoi este însărcinată pentru a doua oară, urmând să fie mamă de fetiţă.