Laura Cosoi s-a fotografiat în costum de baie şi le-a arătat tuturor trupul imperfect, mărturisind că acele kilograme în plus n-au fost o povară. 
”Am revenit la kilogramele de dinaintea sarcinii, dar mai am de lucru la tonifiere. Recunosc că nu mai pot să mă organizez atât de bine şi la sport ajung mai greu, dar nu mă plâng căci ne cam alearga antrenorul nostru personal, Rita. Cu aceste imagini vreau doar să spun că nu mi s-au părut o povară kg în plus rămase imediat dupa sarcină, pentru că sunt fireşti.”, a scris ea pe contul personal de socializare, în dreptul imaginilor în care apare în costum de baie. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by lauracosoi (@lauracosoi) on


Laura Cosoi şi Cosmin Curticăpean, cheia unui mariaj reuşit
”Transformările corpulului în momentul sarcinii şi după sunt doar o etapă, iar în timp silueta îşi recapătă forma.  Cel mai important este sa te simti bine şi să fii sănatoasă pentru tine si pentru copilul tău! Gând pentru viitoarele şi prospetele mamici!”
, a scris Laura Cosoi pe contul de socializare. 
 
Laura Cosoi şi Cosmin Curticăpean s-au căsătorit în 2015 şi au făcut două nunţi. Trei ani mai târziu, cei doi au devenit părinţii unei fetiţe căreia i-au pus numele Rita.