Laura Cosoi şi Cosmin Curticăpean, cheia unui mariaj reuşit

Cele două vedete au oferit câteva detalii despre viaţa şi familia lor. Laura Cosoi şi Cosmin Curticăpean se consideră părinţi norocoşi deoarece fiica lor este cuminte şi extrem de ascultătoare. Acest lucru le permite să îşi vadă de treburi, chiar dacă o au pe Rita lângă ei.

'Noi lucrăm foarte mult şi la relaţia noastră, tocmai de aceea am învăţat să ne construim relaţia cât suntem şi cu Rita, adică nu simţim nevoia să plecăm fără ea, pentru că noi construim în continuare când suntem şi cu ea. Acesta e un secret pe care l-am descoperit şi noi acum, încercăm cumva să fim toţi trei tot timpul, să fim cât mai uniţi', a dezvăluit frumoasa blondă de 37 de ani pentru viva.ro.

Rita, un copil cuminte

'Cred că avem noroc şi cu Rita, care este un bebeluş special, cu tot subiectivismul. E un copil care ne permite să facem aproape totul cu ea în preajmă şi asta ne dă posibilitatea să mergem la întâlniri cu ea şi să o luăm cu noi în deplasări, aproape peste tot. Ne permitem luxul de a lua copilul cu noi şi în situaţii mai puţin obişnuite pentru părinţii cu copii mici', a declarat tatăl Ritei.

Citeşte şi: Alexandra Stan s-a despărţit de iubit. De ce

Cosmin Cutricăpean nu e gelos

'Nu sunt gelos, dar aşa, cât să nu sune a aroganţă, o să spun că sunt gelos un pic. Se spune că doar cine nu iubeşte nu-i gelos, aşa că măcar să construim o doză de gelozie, dacă nu-i acolo...”, a mărturisit acesta.

Citeşte şi: Cătălin Botezatu pleacă în vacanţă cu cel puţin 8 bagaje după el: "E nasoală treaba"