Lavinia Pârva, în vârsta de 34 de ani,  este foarte fericită în postura de viitoare mămică şi de-abia aşteaptă momentul emoţionant în care va ţine în braţe bebeluşul. Până atunci, însă, nu renunţă la nicio activitate.

Recent, soţia lui Ştefan Bănică Jr. a fost surprinsă conducând şi este schimbată complet. Sarcina i-a adus 20 de kilograme în plus.

Ştefan Bănică Jr. s-a căsătorit în secret cu iubita lui, Lavinia Pârva, iar informaţia a făcut ocolul internetului, anul trecut, la începutul toamnei. Nu au existat însă detalii despre nunta celor doi, tocmai pentru că evenimentul s-a petrecut departe de ochii curioşilor, în Bulgaria!

Discreţi cu viaţa lor, Ştefan Bănică jr. a anunţat că va deveni tată pentru a treia oară în cadrul concertului său de la Sala Palatului, în faţa publicului. 

„Doamnelor şi domnilor, vă spun de fiecare dată, viaţa este frumoasă. Încercaţi să vă bucuraţi de ea pentru că şi eu fac acelaşi lucru. Încerc. Nu ştiu dacă îmi reuşeşte. Şi, pentru că astăzi este ziua fetiţei mele Violeta, o să cânt pentru ea, împlineşte 11 ani. Iar Mos Crăciun mi-a mai adus o surpriză extraordinară şi am să spun astă seară… Şi faţă de colegii mei, nici ei nu ştiu. Dumnezeu mă încearcă şi am să fiu tată pentru a treia oară", a mărturisit artistul.

Ştefan Bănică mai are un băiat, Radu Ştefan, în vârstă de 16 ani, şi o fetiţă, Ana Violeta, de 10 ani.

Citeşte mai mult pe pe click.ro