Discreţi cu viaţa personală, cei doi s-au ferit să ofere fanilor detalii despre cum decurge viaţa în trei, însă acum au decis să vorbească deschis despre fericirea lor.
Într-o declaraţie publică, Lavinia a vorbit despre felul în care Alexandru a reuşit să le schimbe complet viaţa. Este un băieţel liniştit, spune artista, care râde mult şi pare să aibă simţul umorului.

Citeşte si: Paula Chirilă a dezvăluit cum a reuşit să slăbească 15 kilograme în două luni

„Sunt lucruri pe care nu le pot exrpima în cuvinte. O fericire şi o bucurie şi o împlinire. Este un copil foarte bun, foarte simpatic. Mi-am dorit să aibă charm şi să aibă umor. Eu am râs foarte mult în sarcina. Şi are un râs colorat. Îi place să cânte, cântă încontinuu. Mă gândeam că se va face fotbalist, dar se pare că nu. E tot timpul vesel. Are umor. Toată lumea se distrează în jurul lui.” a spus Lavinia Pârva pentru Antena Stars.

Cât despre siluetă şi despre felul în care a reuşit să se reface după naştere, Lavinia Pîrva spune că se află în grafic după cele şase luni de când l-a adus pe lume pe fiul său, dar că îşi doreşte să mai dea jos câteva kilograme.

Citeşte şi: Laurenţiu Duţă, la spital cu hemoragie internă. Artistul a fost operat de urgenţă

„Mai am de dat câteva kilograme, dar sunt mulţumită. 4 kilograme tot mai trebuie să dau jos, dar având în vedere ca bebele a împlinit 6 luni, sunt în grafic.” a completat Lavinia Pîrva.