Lidia Buble a dat un semnal de “alarmă” în media încă de la începutul pandemiei, când fanii au observat că cei doi au petrecut perioada de criză separaţi. Cântăreaţa a stat în izolare aproape două luni, acasă la părinţii ei, la Deva, iar prezentatorul a stat la Bucureşti, filmând pentru emisiunea ”Neatza cu Răzvan şi Dani”, scrie cancan.ro.

În urmă cu o săptămână, prezentatorul matinalului de la Antena 1 a avut o reacţie ironică şi subtilă la adresa artistei, când i-a reproşat în direct, în timpul emisiunii, că l-ar fi abandonat în toată această perioadă fără să-i pese.

Mai citeşte şi: Ce se întâmplă între Lidia Buble şi Răzvan Simion! De ce nu se căsătoresc cei doi: ”Mi se spune că rămân fată bătrână”

Detaliul observat de fani

Fanii au observat că Lidia şi Răzvan, care formează un cuplu de 5 ani, nu au mai postat nicio fotografie împreună de ceva vreme şi nici măcar nu se mai urmăresc unul pe celălalt pe conturile de socializare. Mai mult, unele imagini mai vechi, postate de cei doi pe Instagram, au dispărut fără urmă. Să fie, oare, acesta semnul despărţirii? Nici Răzvan şi nici Lidia nu au confirmat până acum bănuielile şi nici nu au spus că trec printr-o perioadă mai dificilă din punct de vedere sentimental. 

Sursa: cancan.ro