Lidia Buble le-a povestit fanilor săi, prin intermediul unei postări pe Instagram, cum un aşa zis nevoiaş a avut o ieşire necontrolată şi a aruncat banii primiţi de la o femeie care dorit să-l ajute. "În ce lume trăim?", s-a întrebat, în mod retoric, artista.

Citeşte şi: Chef Florin Dumitrescu, legat la aparate, pe patul de spital: “2 0 2 0. E de bine"

"Doamne, sunt şocată efectiv. Cum este posibil aşa ceva? În urmă cu cinci minute eram la un alt semafor, aşteptam să se facă verde şi venea un domn spre maşina mea care purta o tăbliţă şi pe care scria că e ars pe 80% din suprafaţa corpului, mă rog", şi-a început Lidia Buble mesajul pe contul său de Instagram.

Lidia Buble a povestit cu lux de amănunte ce s-a întâmplat şi s-a arăta revoltată. Artista spune că bărbatul aflat în mijlocul străzii purta cu el o pancartă pe care scria că are arsuri pe corp şi are nevoie de ajutor. 

Citeşte şi: Prima reacţie a lui Pepe după ce fosta soţie l-a căutat. Oana Zăvoranu: "I-am trimis mesaj"


"De lângă mine, o doamnă îi întinsese mână şi îi dăduse nu ştiu, câteva hârtii de un leu, nu ştiu cât erau acolo exact. Eu stând cu capul în telefon, la un moment dat ridic privirea, văd că se făcuse verde, dau să plec şi l-am văzut cum nervos mi-a aruncat mie pe parbriz 2 sau 3 hârtii de un leu şi a început să mă înjure şi pe mine şi pe doamna care l-a ajutat. Şi am rămas "Doamne, pe bune, adică femeia a fost super drăguţă şi te-a ajutat... şi a aruncat banii nu ştiu, că eu am plecat şi au căzut pe stradă, habar n-am, nu ştiu ce s-a întâmplat cu ei, dar mi s-a părut un gest atât de urât din partea lui... nu se poate, sunt şocată efectiv", a continuat vedeta.