Cum să te îmbraci în tendinţe, indiferent de siluetă. Idei uşor de pus în practică

Nu ştii care sunt ţinutele la modă, potrivite siluetei tale care să te avantajeze în călătoriile tale de vară şi să te facă să arăţi ireproşabil în fotografii? Ai ocazia să afli care sunt tendințele acestei veri. În funcţie de acestea, îţi vei putea crea ținute perfecte pentru silueta ta.

image

Simte-te liberă să explorezi atracții turistice noi în vacanţa de vară! Cu siguranţă, vei avea ocazia să-ţi etalezi ţinutele potrivite siluetei tale. Nu trebuie decât să te distrezi şi să faci combinaţii vestimentare cu ţinute în tendinţe. Experimentează fără teamă stiluri noi şi trăieşte-ţi viața din plin!

Articole casual, în stil urban

Nu ai o garderobă de vacanță completă fără să ai cu tine câteva articole casual, smart. Acestea sunt piese de bază datorită versatilității pe care o oferă în alcătuirea unor outfituri confortabile, care îți reflectă stilul propriu.

image

O propunere fresh pentru iubitoarele de lejeritate urbană în această vară sunt pantaloni scurți din denim cu un picior evazat și finisaj franjurat. Combină-i cu un top clasic din bumbac, fie într-o singură nuanță, fie cu un imprimeu floral, dacă îți dorești un look mai expresiv.

image

Ținute în culori contrastante

Una dintre tendințele hot ale verii este reprezentată de ținutele în culori puternice, iar nuanțele - vedetă ale acestui sezon sunt verdele intens, portocaliu, fucsia și galben. Pentru  a transforma un look obișnuit într-unul care iese în evidență, designerii propun combinarea a două nuanțe contrastante într-o stilizare.

image

În completarea acestui trend al culorilor vin piesele cu imprimeuri artistice, hipnotizante, inspirate din pictură.

image

Pe site-urile retailerilor de modă poți găsi o varietate de articole vestimentare cu care poți să creezi un look autentic– de la rochii de seară, compleuri din două piese, la salopete, colanți scurți sport, dar și încălțăminte.

image

Albul, nelipsit din garderoba verii

Cu siguranță nimic nu se compară cu o rochie albă, vaporoasă, pentru a arăta superb și a te simți bine în vacanță, fără prea mult efort. Această piesă este ușor de purtat și se potrivește oricărei siluete. Fie că pornești într-o croazieră pe mare în apele azurii ale Coastei Amalfi sau vizitezi noi destinații urbane, rochia îți va asigura tot confortul de care ai nevoie pe vremea caniculară. În plus, are un aspect deosebit pe o piele bronzată. Pentru a obține un efect boho chic, accesorizeaz-o cu o geantă mini croșetată și bijuterii florale.

image

Încălțăminte stylish și comodă

La capitolul încălțăminte, un must-have de vacanță sunt pantofii comozi, cu ajutorul cărora poți explora confortabil fiecare colț și străduță a orașului vizitat. Dacă pleci într-o vacanță la mare, o alege stylish poate fi o pereche de papuci cu barete din curele împletite sau o pereche de espadrile cu împletituri din iută, în timp ce pentru excursiile către diverse destinații, tenișii înalți din dantelă sau pantofii sneakers vor fi perfecți.

image

Pe lângă încălțămintea cu talpă joasă, adaugă în bagaj și pereche mai elegantă, care îți va pune în valoare ținutele în serile de vacanță. În tendințele acestei veri se regăsesc o varietate de modele potrivite pentru orice stil, de la sandale legate pe picior, papuci cu vârf pătrat, la pantofi/sandale cu toc stiletto mic și subțire sau un toc gros, geometric.

image

@foto Born2be.com.ro



Recente

dieta jpg
mituri despre sanatatea femeilor jpg
oua umplute jpg
Cum sa aplici parfumul  Sursa foto shutterstock 1927700651 jpg
telefonul mobil este un obiect murdar jpg
Paste cu pui si spanac  Sursa foto shutterstock 670024192 jpg
Melodia aceasta reduce anxietatea  Sursa foto shutterstock 2228634261 jpg
casa din Londra jpg
Tort cu biscuiti de cacao  Sursa foto shutterstock 274006559 jpg
Budinca apertiv  Sursa foto shutterstock 1530143996 jpg
Bautura care alunga insomnia  Sursa foto shutterstock 544190740 jpg
trifoi  jpg
Muște jpg
Gogosele cu frisca  Sursa foto shutterstock 1889970016 jpg
Paste Fettucine Alfredo  Sursa foto shutterstock 2202348275 jpg
Sensibiltate dentara  Scapa de dureri  Sursa foto shutterstock 1051409183 jpg
silueta jpg
masina de spalat vase jpg
femeie care folose;te telefonul mobil  foto   Shutterstock jpg
Cheesecake cu lamaie  Sursa foto shutterstock 2140680263 jpg