Fursecuri indoneziene Putri Salju. Ai nevoie de numai patru ingrediente

Cine a spus că nu poţi călători în sezonul rece, cu bani puţini? O poţi face oricând, mai ales din punct de vedere culinar. Adu pe masa ta gustul din alte bucătării ale lumii prin prepararea unor furscuri indoneziene cu caju. Îţi trebuie doar câteva ingrediente pentru a le savura.

image

Ingrediente pentru 15 porţii

250 g unt la temperatura camerei

100 g zahăr pudră

200 g caju sau migdale măcinate

250 g făină

zahăr pudră, pentru ornat

zahăr vanilat, pentru decor

Vezi şi: Fursecuri fragede, cu unt

Mod de preparare

Mixezi la viteză medie untul cu zahărul pudră până devine cremos. Adaugi caju sau migdale şi continui să mixezi.

Amesteci compoziţia de unt cu făina cernută. Înfăşori aluatul în folie alimentară şi-l dai la rece, aproximativ 30 de minute.

Te-ar mai putea interesa: Fursecuri cu cafea. Ce tip de cafea este mai potrivit?

Preîncălzeşti cuptorul. Între timp, întinzi aluatul pe masa de lucru dată cu făină şi-l întinzi cu sucitorul în strat de cel mult un centimetru. Modelezi fursecurile în formă de semilună.

Aşezi fursecurile într-o tavă tapetată şi le dai la cuptor 20 de minute. După coacere, le laşi la răcit înainte de a le pudra cu zahăr vanilat amestecat cu zahăr pudră. Le păstrezi într-un borcan ermetic.

FOTO: Shutterstock



Recente