Fursecuri indoneziene Putri Salju. Ai nevoie de numai patru ingrediente
Cine a spus că nu poţi călători în sezonul rece, cu bani puţini? O poţi face oricând, mai ales din punct de vedere culinar. Adu pe masa ta gustul din alte bucătării ale lumii prin prepararea unor furscuri indoneziene cu caju. Îţi trebuie doar câteva ingrediente pentru a le savura.

Ingrediente pentru 15 porţii
250 g unt la temperatura camerei
100 g zahăr pudră
200 g caju sau migdale măcinate
250 g făină
zahăr pudră, pentru ornat
zahăr vanilat, pentru decor
Vezi şi: Fursecuri fragede, cu unt
Mod de preparare
Mixezi la viteză medie untul cu zahărul pudră până devine cremos. Adaugi caju sau migdale şi continui să mixezi.
Amesteci compoziţia de unt cu făina cernută. Înfăşori aluatul în folie alimentară şi-l dai la rece, aproximativ 30 de minute.
Te-ar mai putea interesa: Fursecuri cu cafea. Ce tip de cafea este mai potrivit?
Preîncălzeşti cuptorul. Între timp, întinzi aluatul pe masa de lucru dată cu făină şi-l întinzi cu sucitorul în strat de cel mult un centimetru. Modelezi fursecurile în formă de semilună.
Aşezi fursecurile într-o tavă tapetată şi le dai la cuptor 20 de minute. După coacere, le laşi la răcit înainte de a le pudra cu zahăr vanilat amestecat cu zahăr pudră. Le păstrezi într-un borcan ermetic.
FOTO: Shutterstock



































